Nani, papa, pampers

23 May 2011 by

N-am dispărut, n-am pățit nimic, doar ne scaldăm în rutine. Nani, papa, pampers, nani, papa, pampers, parc, nani, papa, pampers, nani, papa, pampers, parc, baie, papa, pampers, nani… și de la început.

Cei mari pleacă la opt și jumătate și mai vin hăt, seara. Le sunt recunoscătoare tuturor celor ce mă sună. Am început să mă salut cu babele de pe băncile din fața blocului, sunt foarte prietenoasă cu curierii și dacă am o zi proastă, sunt în stare să stau de vorbă și cu martorii lui Iehova și cu cei ce vând așternuturi din bumbac door to door.

La chioșcurile din jur nu există NIMIC de citit. Doar reviste cu Irimonioanapepehuidu. Cred că o să mă apuc de Dostoievski, acum e un moment bun.

Dar suntem ok,  parcul e plin de maci și au răsărit și lotușii. Avem fresh bar – 7 lei paharul mic, 10 lei paharul mare – combinații de diverse fructe. Avem terasă cu bere și înghețată. O ocolesc, înghețata mâncată fără companie dă depresii. Lacul e infect. Prietenele mele, broscuțele, abia mai înoată prin mâzga aia. A, și iarba tunsă lăsată la putrezit în plin soare miroase groaznic.

Irina are cinci bakugani și trei cărți ale morții. Și e încântată. I le-a cumpărat Buni de 1 iunie. I give up.

Cam atât. Vom reveni cu amănunte imediat ce vom avea ce povesti. Nu părăsiți locul de joacă.

Related Posts

Tags

Share This

11 Comments

  1. nina

    Cunosc senzatia aceea de bebe si iar bebe…ajunsesem sa povestesc cu oamenii in magazine cand mai ajungeam sa vad si eu “oameni mari”…insa trece si vremea aceea in care copilul iti apartine doar tie si tu lui….

  2. Cand o sa treaca nani, papa, pampers, o sa-ti fie dor.

  3. vrei colectia de politiste de la editura trei? :))

  4. am toata colectia, iti recomand sa incepi cu stieg larsson 🙂 le livrez personal daca vrei

  5. 🙂 O sa treaca curand etapa asta. 🙂 … eu una ma bazez pe ea (cand va veni), sa ma pot odihni.

  6. sa nu confundam lucrurile… ori planuiesti sa dormi in parc? 🙂 ca acasa avem treaba berechet, nu de lipsa de ocupatie ma plang eu:)

  7. odihna inseamna si sa nu fac nimic! 😀 … iar daca somnurile lor s-ar mai si suprapune as fi tare fericita… cat despre dormitul in parc 🙂 – as motai eu cu placere 😛 dar nu imi va da pace Maria. 😉 …

Privacy Policy