Ne-au dat la revistă!

14 Mar 2013 by

mamiMai bine zis, le-a dat la revistă. La revista Mami. Pe dânsele mititelele,  Lia și Irina jucând bingo cu șosete. Articolul îl puteți citi și pe FB, pe pagina Lumea Mămicilor.

Eu mi-am cumpărat revista, are și un cd fain cu jocuri pe care l-am ascuns să nu-l vadă Irina. Bad Mommy, știu.

Și dacă tot veni vorba despre proiectele mele cu Pampers (atențiune, urmează un material publicitar), să vă povestesc despre scutecele pentru prematuri.

Pampers Premium Care – mărimea zero a fost atent proiectat, ținând cont de nevoile speciale ale pielii copiilor care la naștere au avut greutăți mici. Roxana Rusu Pușcă, medic pediatru, specialist Pampers, explică de ce trebuie scutece speciale pentru prematuri: “Pielea copilului prematur este mai subțire decât cea a unui copil născut la termen. Scutecul trebuie conceput pentru a crea un microclimat care să mențină o hidratare optimă, adecvată pielii unui copil prematur. Trebuie de asemenea avut în vedere faptul că urina activează o serie de enzime ce se găsesc în fecale, generând un efect negativ asupra pielii copilului. De aceea, scutecul trebuie să fie în măsură să facă față în mod eficient acestor nevoi fiziologice, mai ales în cazul pielii sensibile a prematurului, reducând totodată contactul acesteia cu factorii iritanți conținuți de urină și fecale”.

Cele cinci beneficii ale protecției de cinci stele de la Pampers Premium Care se referă la:

Ultra îngrijire: stratul exterior lasă pielea să respire

Ultra uscat: tehnologia superioară Dry Max este clinic testată pentru a păstra pielea micuțului uscată până la 12 ore (adică poate nu e nevoie sa fie schimbat noaptea) , în timp ce stratul tip fagure, disponibil până la mărimea 3,  absoarbe scaunele moi.

Ultra subțire: cu până la 20% mai subțire și mai confortabil, dar la fel de eficient în protejarea pielii bebelușului.  Ideea e să nu atârne greu pe copil, să fie cât mai aproape de senzația pe care noi o avem când îmbrăcăm lenjeria de corp. Știm că e acolo dar nu o simțim.

Ultra fixare: Pentru o fixare pe cât de sigură, pe atât de confortabilă, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate mărimile. Benzile suprapuse, disponibile pentru mărimile 0-2 îi permit bebelușului să se miște în voie, în timp ce decupajul din zona ombilicală elimină posibile frecări ale burticii bebelușului de scutec. Aici aș adăuga că e important ca benzile care se lipesc să nu fie rigide, să nu-i intre în carne copilului atunci când sunt strânse.

Ultra confort: Materialul moale ca bumbacul este plăcut la atingere, în timp ce stratul exterior, acum și mai catifelat, protejează cu delicatețe zona acoperită de scutec.

Creat ca urmare a sugestiilor primite din partea părinților și dezvoltat în colaborare cu personal pediatric, noul Pampers Premium Care este disponibil în varianta cu indicator de umezeală pentru mărimile 0-3.  Sunt testate dermatologic, fiind dovedită blândețea lor asupra pielii bebelușilor, inclusiv asupra celei fragile a micuților născuți prematur.

Sper să nu aveți nevoie de scutece pentru prematuri. Dar dacă veți avea nevoie, să știți că există. Dacă mai știți și alte mărci, vă rog să mi le spuneți și mie.

 

3 Comments

  1. Acum patru ani o prietena de-a mea a nascut un bebe prematur foarte mic, am cautat atunci disperata sa-i duc scutece mici si am gasit la Happy (parca asa se chemau), le-am scris sa-i intreb unde le gasesc, mi-au zis ca in magazinele cash and carry si mi-au trimis ei cadou un pachet. Erau atat de mici…. Cam tarziu pentru Pampers dar bine ca s-au dumirit si ei ca e nevoie de un asemenea produs (din pacate 🙁 )

  2. Felicitari pentru aparitie! Ce bine le sta mandrelor in cadita aia 🙂

Privacy Policy