Noi sâmbăta ne uităm la desene

8 Jan 2011 by

După ce ne trezim în jur de 9 (rar, dar se mai întâmplă), după ce mâncăm împreună, după ce ne bem cafeaua, Irina se uită la un dvd. Laur recuperează tot ce n-a văzut în copilăria lui. Şi treaba se întâmplă cam aşa.

” Te rog, pune-i Irinei un film.”

Filmele se văd din patul mare, unde se stă comod, la căldurică. Irina şi Laur dispar. După 20 de minute, sesizez absenţa bărbatului. E-n dormitor. Se uită la desene.

“Eu nu l-am văzut p-ăsta!” zice.

Sunt scene la care Irinei i se face frică şi-i sare în braţe. Şi stau aşa, îmbrăţişaţi, cu ochii după prinţese şi balauri.

Azi, în program, avem Frumoasa şi Bestia, dublate în română. Nici pe ăsta nu l-a văzut. După prima jumătate de oră, mânat de conştiinţă, s-a ridicat de lângă Iri să se apuce de treabă, doar avem oaspeţi la prânz.

– Hai, lasă, du-te să-l vezi, e frumos, merită.

– Să-mi iau cafeaua…

Bună dimineaţa!

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

 1. Frumoase diminetile astea. Laur nu este singurul cu obiceiul asta…ma trezesc si eu des ramasa singura in fata ecranului unde ruleaza filmul pe care dsoara si-a dorit initial sa il vada dar s-a lasat tentata de alte activitati pe parcurs. Si il vede mama:-)

  • Exact! Si la noi se intampla cam la fel. Doar ca a mea nu se dezlipeste de televizor. In timpul saptamanii nu prea pupa…

 2. mamica_de_sebastian

  Deci diminetile de simbata le ai doar pentru tine:))Frumos

  • E doar o iluzie. De cele mai multe ori, ma intind si eu langa ei. Sunt prea frumoase desenele si e asa bine sa stai intr-un pat mare ca-ntr-o corabie…

 3. Andreea

  Ha-ha, cafeaua!
  Este si editia de Craciun pentru Frumoasa si Bestia! Cu ceva scene inspaimantatoare! Deci rost de imbratisari! 🙂

 4. alina

  Ha ha … cat de bine cunoastem! Si tati al nostru e mare fan desene animate alaturi de caprite, problema e ca mie mi-e greu sa decid daca trebuie profitat de acalmie pentru vreo domesticareala mereu amanata, ori sa ma var intre ei si sa asteptam cu totii ca treburile sa se rezolve singure, printr-o magie Disney!

Privacy Policy