Nu mă sunaţi azi

10 Nov 2009 by

Ok, am păţit-o, păi cât era să mai dureze…

irilaradioIeri am dus copilul la serviciu. A fost fun. Are deja clienţii ei cu care să stea de vorbă. Şeful Ştefan o conduce spre bancomatul de ciocolată caldă, Şeful Cristi o lăsa de obicei să se joace cu cutzul ăla de la search din Windows, Şeful Marius îi face conversaţii de neuitat (n-am să uit niciodată dimineaţa memorabilă în care Miss, încălţată în adidaşi cu beculeţe, a refuzat să-i spună Şefului Marius de unde şi-a cumpărat aşa încălţări minunate, pe motiv că “astea sunt pentru copii, măi, nu pentru oameni mari”. Jap, jap!). După ce şi-a salutat toţi cunoscuţii şi a mai auzit de vreo cinci ori regula de aur a radioului (pe holurile radioului Nu se fuge) s-a aşezat pedaniela_nane_povesti_codrin_rot fotoliul de lângă biroul şefului şi a stat nemişcată vreo oră. Cu căştile pe urechi. Aş numi această întâmplare “Efectul Daniela Nane”, pentru că la căşti o auzea pe Daniela spunând poveşti. Foarte bun cd-ul, vi-l recomand, deşi nu ştiu de unde-l cumpăraţi, mie mi l-a făcut cadou Calomfirescu.

Pe la ora 13, împreună cu miss am ajuns la sediul BCR de pe Calea Victoriei, de unde mi-am recuperat cardul de salariu. Nou nouţ, alt pin, joy to the world. Norocul meu că am doar 2 carduri pe care le folosesc in mod regulat. Nu vă mai povestesc cum am parcat pe Calea Victoriei, pentru că doar eu şi posesorii de Smart putem parca în astfel de locuri strâmte.

Apoi a avut loc încheierea pactului de neagresiune. Şi seara s-a terminat frumos cu mine pierzându-mi vocea. Concediul medical pentru îngrijirea copilului bolnav se transformă deci în dubla ocazie de a mă pune pe picioare până marţea viitoare, când iar am emisiune live. Va fi fun. Homeovox, here I come. Nimic nu e mai frustrant pentru un om ce-şi câştigă zilele vorbind decât să-şi piardă vocea. Cumplit. Cea mică râde. Da, mamelor senine, ziua în care plodul va râde cu gura până la ureche de mama nu e departe.

Have a nice day. Azi nu mă sunaţi. Nu vă răspund. Pentru că nu pot.

Related Posts

Tags

Share This

12 Comments

 1. Julie

  gaz de lampa pe zahar

  efect imediat si garantat

  la nevoie merge si kerosen ;;)

 2. Julie, da’ niste verde de paris nu merge?

 3. Ai terminat de inregistrat povestile? Toate? Daca da, poti sta linistita. Daca nu, putem sa le spunem noi pentru tine: tu mimezi si noi vorbim. Si la final va aparea: “vocea Adei: mariamirabela, alina, degetica, etc.” Ce zici, te bagi? 🙂

  Sanatate, doamna!

 4. Multa sanatate,ca-i mai buna decat toate. Si ai mei muncesc cu vocea, asa ca stiu ce spuneti. Sa va faceti rapid bine! [miere si lamaie, miere si lamaie]

 5. cei care vorbesc putin, scriu mult (Eliade). astept cu nerabdare 🙂

 6. albastru de metil my dear! the old albastru de metil! face si desface 🙂

  altfel, te rog, e rog din inima, tratati-va si orice rahatel de simtom este important si nu il neglijati!

 7. simptom ufff

 8. the voice??? nu se poate!!!
  tratamente, haide, ca Irina are si alte motive sa rada (nu de mami).

 9. Patricia Măgureanu

  Multă sănătate!

Privacy Policy