Nu ratați lecția de prim ajutor pentru copii cu medicii de la SMURD

9 Aug 2013 by

curs_prim_ajutor_copii-300x300Vrei să înveți primul ajutor pentru copii de la medicii SMURD?

Lecția de Prim Ajutor îți dă ocazia să experimentezi cum poți salva un copil aflat într-o situație de urgență la cursul organizat marți, 13 august, între orele 16:00 – 20:00 în București.

Vei învăța teoretic și practic, de la instructorii SMURD, principalele proceduri și manevre de prim ajutor destinate copiilor și bebelușilor: resuscitarea cardio-respiratorie, manevra Heimlich, cum să procedezi când întâlnești o persoană minoră cazută la pământ și alte situații speciale de prim ajutor, ce pot apărea în cazul celor mici, dar și al celor mari.

Cursul este gratuit și are scopul de a familiariza publicul cu primul ajutor la copii și adulți. Vrem să pregătim părinții, bunicii și pe toți cei interesați de salvarea copiilor în situații de urgență, să acționeze corect până la sosirea personalului medical specializat.

Înscrierile au loc până la data de luni, 12 august, la ora 12:00 și se realizează prin completarea formularului de înscriereAtenție! Numărul de participanți la curs este limitat la maximum 20 de persoane, așa că e bine sa te înscrii cât mai repede:

>> click aici ca să te înscrii

După înscriere, vei primi în cursul zilei de luni, 12 august, pe e-mail sau telefon, confirmarea participării și locația exactă din centrul Bucureștiului în care se va desfășura cursul.

Cursul de prim ajutor pentru copii este organizat în cadrul programului Lecția de Prim Ajutor de către Asociația MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD și sprijinit de ING Asigurări de Viață.

 

Related Posts

Share This

Privacy Policy