O furnică duce-n spate…

1 Feb 2012 by

Iarna asta pare să nu mai plece. Se anunţă friguri mari şi din nou zăpezi. Nu e deloc amuzant şi e cam al doilea an în care resimt dureros lipsa bucuriei de a avea zăpadă. Nu îmi mai place zăpada, gata, am zis-o. E atât de frig, că nici nu+mi mai vine să ies din casă. Şi precum furnica, stau şi număr proviziile. Ulei, check. Zahăr, check. Cafea, check. Orez, check. Mălai, check. Făină, check. Drojdie uscată, check. Legume congelate diverse, check. Ceva carne de gătit, check. Filtru de apă, check. Detergenţi, scutece, şerveţele, chestii…

Voi cum staţi? Dacă mâine ninge şi se pun 3 metri de zăpadă (deşi, în Bucureşti şi un strat de 30 de cm e suficient de înalt ca să pună Primăria în dificultate), şi nu se mai aprovizionează mega image-ul până săptămâna ailaltă, vă descurcaţi?

Related Posts

Share This

13 Comments

 1. ady

  pai, aseara am facut lista lista pentru shoping pentru maine, care are in vedere gateala pana pe duminica ailalta si nu imi amintesc (lista e acasa, eu sunt la job) chestii absolut indispensabile, care sa nu mai suporte amanare vreo saptamana sau de care nu m-as putea lipsi. poate paine. si niste mezeluri pt sandvich-ul de dimineata. in rest, fie mai am prin frigider/camara/congelator, fie nu este absolut indispensabil.
  deci m-as descurca. dar eu sunt 1.

 2. Anca Dobre

  Hmmmmm, sa le spunem si celor de la Mega (e si preferatul nostru) ca vine iar zapada sa isi faca ei provizii cat mai multe :D.

  Va salutam calduros din sufrageria noastra in care nu ne-am gandit la asta dar e un subiect bun de discutat cu sotul 🙂

  • Anca, pai ar fi un moment bun ca sa zic asa. Ia mai vedeti ce zice prognoza, mai adunati unu si cu unu…

 3. N-am provizii, nici hartie igienica nu mai am si in plus, lucrez sambata toata ziua. Incep sa ma intristez…

 4. Andreea

  Lista de cumparaturi deschisa avem si noi. Maine ne facem proviziile si vom avea grija sa ajunga pentru 2 saptamani.
  Tu te descurci bine Ada! 🙂

 5. Eu am totul pregatit cam pentru o luna, asa… intotdeauna. Pun pe lista de cumparaturi chestii din care mai am 2-3 kg, ceea ce inseamna ca sunt pe terminate… 😀

  Chestia asta cred ca are si o denumire in dictionarul de patologie! 🙂

 6. nina

  Sotul meu e clar prototipul furnicii…si daca nu mai merge la cumpărături până la primăvară tot nu murim de foame! Îi tot spun să astepte să mai terminăm şi noi proviziile înainte de a mai cumpara ceva!

 7. Iris

  Eu stau cam prost la capitolul provizii. Dar locuim aproape de Mega Image, Carrefour, Lidl, Billa, Auchan, piata…doar n-or ramane toate in pana 🙂 Merg la cumparaturi dimineata, inainte sa plece sotul la lucru, mai cumpara si el cate ceva cand vine acasa, uneori merg cu bebe la cumparaturi (in marsupiu)- dar daca e foarte frig si ninge varianta asta pica…Cumparaturile mai mari le facem periodic, impreuna.

 8. raluca

  Deci am plecat inseara asta pana in oras cu ceva treaba, si m-am apucat sa numar cutiile de lapte, carne, legume…chestii pt copil in principal….deci s-au pus toti din casa pe un ras….cica, doar n-o veni foametea…avem ‘nspe magazine in jurul blocului…:(((( si m-am suparat si n-am mai luat nimic-nimic! (e drept ca am fost la cumparaturi luni…deci pt vreo 3-4 zile mai e cate ceva prin casa).

Privacy Policy