O jumătate de normă pentru iubitorii de cărţi pentru copii

21 Jan 2014 by

Daca va plac cartile pentru copii si va doriti un job pentru timpul liber sau o afacere pe termen lung sunteti bineveniti oricand in echipa Usborne ca organizatori independenti. Lucrati de acasa cand vreti si cat vreti si in plus beneficiati de carti gratuite pentru copiii dumneavoastra.

Usborne este o editura independenta din Marea Britanie. Publică in fiecare an peste 200 de titluri noi, carti pentru copii de toate varstele, de la bebelusi la tineri adulti, .

 Organizatorii Usborne vind cărți la petreceri, targuri de carte, în școli, gradinite si oricui interesat de carti in limba engleza pentru copii (dar nu unor revanzatori). Editura doreste sa puna cat mai multe carti direct in mainile copiior, sa faca din citit ceva distractiv si sa-i ajute sa-si imbunatateasca cunostintele intr-un mod cat mai placut.

 Site-ul oficial al editurii este aici   iar site-ul organizatorilor aici .

Intregul catalog aici .

 Daca optati sa deveniti organizatori beneficiati de preturi si oferte speciale .

 Pentru inceput aveti nevoie de un set de carti pentru prezentare, cataloage, pliante reclama, invitatii pentru petreceri. Toate acestea se gasesc in starter kit (38 lire + 12 lire transportul,  ~ 275lei la cursul BNR de azi). In luna ianuarie acest set contine carti in valoare de 197 lire si tot ce aveti nevoie pentru un start reusit.

 E distractiv, plin de satisfactii, iti faci prieteni noi si esti propriul tau sef. Muncesti in ritmul tau atat cat vrei si cand vrei, si castigi bani (comisionul este 24%). Este de fapt o afacere proprie! O afacere intr-o cutie pe care o puteti face de oriunde din Europa. Nu exista target, dar exista recompense pentru realizari. Daca suna interesant sau doriti mai multe informatii va rog sa trimiteti un mail la cartienglezacopii@gmail.com

Related Posts

Share This

Privacy Policy