O petrecere ca-n desene

22 Feb 2014 by

dragolia

Nu-mi plac evenimentele mari, cu mulți copii însoțiți de mulți părinți înghesuiți într-un spațiu insuficient și periculos. Dar Cei de la Porter Novelli au organizat perfect petrecerea de doi ani a canalului Disney Junior. A fost minunat, cu invitați puțini, dar veseli, cu doar câteva figuri cunoscute, ce senzație faină să poți să te camuflezi într-0 mulțime nouă…

Nici nu știu ce să încep să laud: Librăria Humanitas de la Cișmigiu, pe lângă care trec zilnic, dar în care abia azi am reușit să pun piciorul? Ce loc minunat, ce spațiu prietenos, ce lumină blândă, ce fotolii moi… Ce loc grozav în care să te duci fără copii. Să bei și tu o cafea, mămico, eventual cu o prietenă, să ai timp să-i zâmbești băiatului de la bar și el să se conformeze tuturor pretențiilor tale, oricât de ușchite… cum ar fi “turnați-mi, vă rog, acest espresso lung într-o cană de ceai și apoi mai adăugați, vă rog, încă o jumătate de ceașcă de apă și apoi uitați de farfuriuță, e perfect ok doar o linguriță de zahăr, mulțumesc și pentru șervețel.” Ah, ce frumos ar putea fi… 

bufet suedezSau firma de catering? Primul bufet suedez gândit de cineva care știe ce mănâncă pruncii pe la ora 10.30 – 11.00. Cu frigărui cu fructe cu steluțe de ananas în vârf, cu păhărele cu bastonașe de morcovi și ardei și castraveți, așa de frumos colorate de ziceai că-s acadele, cu boabe de mure și struguri și fragi și mici canape-uri, cât să-nghiți o singură dată, cu delicateție, pentru mamele lor. Nu știu dacă știți, dar mamele apucă rar să mănânce, mai ales când au copii mici. Așa că… să îți ofere cineva o farfurie cu patru rondele și cinci scobitorele în care sunt chestii delicioase, e mi-nu-nat. 

partydisneyNu, trebuie să vă povestesc de animatori. Zâna! a strigat Irina când a intrat în librărie și a dat cu ochii de ea. Zâna! Blonda, frumoasa, vesela, talentata zână din gașca Zurli, ah, ce fată extraordinară… Cum a știut ea să se joace cu copiii, de mi-a mulțumit fi-mea de 15 ori pe drumul spre casă. Jur, am numărat, de 15 ori a zis “mulțumesc, mami că m-ai dus la o petrecere așa frumoasă, deși nu aveai chef de nimic!”. Mulțumesc și eu, zână, că vreo două ore n-am avut decât un copil, e drept că se lipise de mine și nu puteam să mă mișc, dar ce bine a fost că până la urmă a zâmbit și ciufa mititică…  Și Jake, drăguțul de el, cum le-a făcut el pe mame să danseze. Și ce grozav e să cânți “Am o căsuță mică, uite-așa” și să tropăi din ce în ce mai iute. Zău, ce atâta fitness, dragele mele, căutați pe youtube piesa asta, să vedeți ce energie mișto vă stârnește, pe cuvânt că nu vă păcălesc. 

Am ratat tortul, se făcuse târziu. Îmi pare rău, sunt convinsă că a fost grozav. 

A fost o dimineață minunată, mult mai bună decât se arăta pe la 7. Mulțumim! La mulți ani, Disney Junior. Și mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, pentru toate diminețile în care apuc să îmi beau cafeaua cât se uită ele la Clubul lui Mickey și pentru toate serile în care apuc și eu să fac duș, cât se uită la prietenii lui Christopher Robin.  

cookiesPS: Achtung. Un episod special din Clubul lui Mickey Mouse: Vrăjitorul din Dizz va rula pe 1 martie la ora 10.25. Cu ajutorul unor noi prieteni, Minnie și pe Pluto îl roagă pe minunatul vrăjitor din Dizz să le îndeplinească dorințele.  Pe 10 martie la 08.20, Jake își sărbătorește ziua de naștere în Jack și Pirații din Țara de Nicăieri: Petrecerea aniversară a lui Jake, cu episoade duble în timpul săptămânii şi episoade scurte precum și un episod special dedicat sărbătoritului. În data de 2 martie la ora 17.20, Disney Junior prezintă filmul Doamna și Vagabondul 2: Aventura neisprăvitului.

Ha!

 

 

Privacy Policy