O surpriză neplăcută și O ofertă pentru cititorii blogului

14 Dec 2017 by

Trebuie să vă povestesc pățania asta, că e posibil să vă lovească și pe voi. Ieri statul român a pus poprire pe conturile mele românești, fără nici un fel de avertizare în prealabil și mă ține prizonieră până achit o sumă declarată de ei restantă, care habar nu am de unde provine. Bănuim că e vorba de ceva contribuții la sănătate – despre care nu am fost informată. Posibil să existe o scrisoare undeva la soacră-mea acasă, dar e greu de aflat dacă a fost primită, la mine nu a ajuns informația. Aud că nu sunt singurul caz, așa că, dacă și voi, ca și mine, câștigați sume cât de mici din drepturi de autor, aflați că vă puteți trezi cu conturile blocate peste noapte. Acum, nu e nici o tragedie, problema e că mi-aș dori tare mult să mă eliberez din prizonieratul ANAF-ului. Nu de alta, dar aveam niște planuri cu banii câștigați din povești și acum sunt pe minus o sumă obscenă.  Singura metodă e să existe în conturile mele suma pe care o revendică prietenul meu, statul român. Așa că, pun pe tarabă tot ce am și sper că astfel împușcăm mai mulți iepuri. Eu mă eliberez de dl Dragnea, voi primiți povești frumoase. Teoretic, sunt aproape 4000 de oameni care urmăresc acest blog. Practic, mai puțin de 50 interacționează cu mine mai des de o dată pe an. 

Pentru acești 50 (sau poate sunteți mai mulți?), am o ofertă: Până vineri, 15 Decembrie 2017 la ora 23, ora României,  puteți comanda oricare trei dintre cele șapte albume audio, cu 100 de lei. 

Dacă vă interesează această ofertă,  completați acest formular  după ce achitați contravaloarea celor 3 albume .  Contul este trecut in formular. 

Aș aprecia dacă le-ați spune și prietenilor voștri despre oferta mea! 

Vă mulțumesc! 

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

  1. offf, am patit o si eu cu conturile care era doar unul si nu a fost chip sa scap pana nu am platit. si nici nu e o suma mica. nu am primit nici un aviz de plata, nimic, decat direct somatie de plata si imediat inchidere de cont pe care aveeam alocatia copilului. practic cica puteam scoate alocatia, ca nu aveau voie sa mi o ia, dar trebuia sa merg la banca fix cand intrau banii si sa ii scot.

  2. Bianca

    Bună, Ada! Se poate plăti în paypal, cum am făcut până acum?

Privacy Policy