Oficiul Poștal Nr. 1, Polul Nord, ediția 2015

5 Dec 2015 by

Dragii Secretarei Moșului,

vesti de la polȘtim că e târziu, aproape prea târziu dar… Secretara Moșului nu se poate abține… Prea frumoase-s toate pe aici prin atelier… Așa că dacă știți despre ce e vorba și cunoașteți rutina, cred că mai putem face o minune.

Anul acesta, pentru a fi siguri că ajung scrisorile unde trebuie, pe lângă scrisoarea reală pe care o voi trimite prin poștă, vom avea una pregătită pentru printat în caz că IAR n-ajunge. Știu, e frustrant, din păcate, cum nu stăpânesc eu Poștele, nici pe cea canadiană, nici pe cea română, dacă doriți scrisoare ca în anii trecuți trebuie să ne asumăm de la început acest risc. De asemenea, trebuie să vă asigurați că aveți acces la o imprimantă color.

Așadar: pe adresa ada la injoaca.ro până cel mai târziu miercuri aștept mesajele voastre cu subiectul Dragă Moșule. E foarte important să scrieți Dragă Moșule la subiect ca toate mailurile să ajungă unde trebuie.

Vă rog țineți cont că o scrisoare simplă face până în România minim 6 zile lucrătoare și pe aici se zice că ar fi bine să fie trimise în jur de 7 decembrie ca să ajungă totuși în Europa. Eu promit să le duc FIX pe 7 la poștă dacă și voi îmi dați toate amănuntele până duminică seară. Hai că putem, e week-end, oricum v-ați gândit deja ce trebuie să îi spuneți Moșului, pun pariu.

Vă rog, includeți în mesajul cu detalii despre copiii dvs și prietenii lor și trăznăile de anul ăsta și adresa de acasă, cu tot cu cod poștal ca să evităm alte așteptări între mailuri. Vă rog, dacă vreți să vă jucați cu mine, să înțelegeți că timbrele, tonerul, plicurile, hârtia, costă. Prețul unei scrisori (anul acesta avem scrisori cu clopoței, nu doar cu steluțe, don’t ask, va fi o nebunie) este deci de 25 de lei. Un timbru costă 2,50 dolari canadieni.

Anul acesta facem DOAR 30 de scrisori. Atat pot. Copiii mei, cei cărora le scriu de ani de zile, au prioritate. În rest, primul venit, primul servit.

Plicurile pot merge oriunde în lume. Vor pleca pe data de 14 cel mai târziu, ca să putem spera că ajung până în Crăciun.

Engage!

PS: Dacă până pe 22 decembrie nu primiți plicul de la Moș, scrieți-mi un mail cu subiect “SOS Dragă Moșule”.

PS2: Iartă-mă, iubitule, știu că în fiecare an zic că nu mai fac.

PS3: Merci pt toner.

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

 1. cristina

  Nu pot sa cred! Esti incorigibila! Si noi spunem in fiecare an ca nu mai scriem …. (ca acum suntem mari). Si, totusi, vreeem o minuneee …. ☺

 2. Super idee! E prima data cand o vad desi imi pare cunoscuta. Anul asta nu stiu daca as putea sa “particip”, dar anul viitor o sa-mi dau silinta. Sper totusi sa mai continui aceasta mica traditie si sa nu fie o problema pentru cel mentionat la “PS2”. 😀

 3. Lucia

  Buna ziua,

  stiu ca e miercuri si e tarziu dar se mai pot trimite scrisori?

  Multumesc

  • Ada

   Doar daca vi le tipariti acasa.

   • Lucia

    Da e bine asa, le tiparim acasa. Pe ce adresa sa va trimit detaliile?

    Multumesc mult

    • Pe adresa ada la injoaca.ro, cu subiectul Dragă Moșule. E foarte important să scrieți Dragă Moșule la subiect ca să ajungă unde trebuie.

     Multumim.

Privacy Policy