Oglindă, oglinjoară

29 Jan 2012 by

… cine machiază/coafează cel mai frumos și cel mai discret miresele în astă țară?

Ce-mi doresc:

o ședință de împrietenire – să testăm 2-3 variante de machiaj/coafură.

ședința în sine, în ziua Z (mai e, nu mă grăbesc, da-mi place să mă pregătesc din timp.)

Ce vreau să aflu de la voi:

Pe cine recomandați?

Cât costă?

Mille Grazzie!

Related Posts

Tags

Share This

18 Comments

 1. Pentru coafat eu ti-o recomand cu caldura pe Miky de la Egoist Eminescu. Pentru machiaj am incercat cu Ioana, tot de la Egoist Eminescu, dar doar un machiaj lejer. Pe 10 februarie insa, si eu si fina mea ne vom machia acolo si-ti voi trimite cateva poze sa vezi ce a iesit… 🙂 Te anunt insa de pe acum ca vom avea un machiaj intre zi si seara, caci nu este decat cununia civila.
  La Egoist, daca vrei sa te apuci de probe, e momentul propice, pentru ca au reduceri, pe pagina lor de Facebook.

 2. Cristina

  Alina, coafeza mea face lucruri tare dragute cu parul. Lucreaza la un coafor Igiena de pe Calea Mosilor! Iti trimit poza sa vezi cam ce mi=a facut mie la par de-a lungul timpului. De machiat stiu pe cineva super misto, dar e scumpa!

 3. Pentru machiaj iti recomand eu pe cineva, sora mea are nunta in august si o ia pe ea, e o prietena de-a noastra, e free-lancer, insa a machiat si pe la tv, pentru sedinte foto din reviste, nu e amatoare. Preferatele ei sunt machiajele discrete si lucreaza doar cu produse profesioniste. Vorbim pe mess.

 4. Ana

  Salutare! Te citesc de ceva vreme, dar abia acum, cand ai lansat apelu’ asta, mi-am luat inima in dinti la capitolul comentarii 🙂 La mine marele eveniment e pe 11 februarie, pentru coafat am vorbit cu Alexandra Patrulescu (are si pagina de facebook), costa 100 euro (dar vine la tine acasa, asta e marele avantaj). La proba am fost deja, m-am intors – cum altfel? 😀 – super incantata.

 5. Iris

  Pe mine la nunta m-a machiat Roxana Dumitru – makeup4u.ro, dar vad ca a marit foarte mult tarifele…Cand este programata nunta? 🙂

 6. Sunt convinsa ca vei fi cea mai frumoasa mireasa!

 7. de anul acesta :))))))

 8. Gabriela

  Narcisa Simandan pentru machiaj – 100 E. Cea mai buna ever.

  Cristi Pascu sau Cristina de la Cristi Pascu pentru coafat.

 9. cea mai buna pt machiaj e Ruxi . DE la Makeuobyrouxy.
  Nu exista termen de comparatie.
  Intra la ea pe blog 🙂 de costat nu stiu cat costa.

 10. Mihaelafog

  Felicitari!!!

  Cu ceva intarziere am citit.Am si eu doua recomandari:Pt par, am retinut eu ca locuiesti undeva pe langa Parcul circului?- Vis-a -vis de parc Bella Salon si intrebi de Ella,ea este foarte creativa,eu de fiecare data o las pe ea si ma incanta.Preturile salonului sunt f ok,si ea poate veni si acasa daca este libera.Iar despre machiaj ,o cunostinta care m-am machiat de multe ori foarte profi si cu produse Mac – max 250 lei (f ieftin comparativ cu preturile din piata).Ca sa te “lamuresti ” mai bine ,scrie-mi un mail si iti trimit poze cu mine “procesata” de minunatele fete.

  Numai bine si inca o data felicitari !

Privacy Policy