Onomastica Irinei

5 May 2012 by

De ziua ei am serbat-o cu un concurs de matematică, o oră în parc și o întâlnire scurtă cu Ioana de la Paris. În parc m-a târât până la prietenul ei copacul răsucit și mi-a arătat toboganul zânelor. Mi-a explicat că ele, zânele, vin mereu să se dea pe tobogan și uite, de acolo, din vârful copacului, ajung “numaidecât” pe pământ. Apoi am auzit-o șoptind: “Te rog frumos, copacule, să-mi păstrezi și mie un loc pe o creangă pentru când am să devin zână”.

Mama Nataliei mi-a spus că fetele din clasă râd de Irina și de Natalia, pentru că mai cred în zâne.

Related Posts

Share This

3 Comments

  1. E tare dificila pastrarea inocentei odata ajuns in scoala. Imi aduc aminte cum, in clasa a IV-a, prietena mea cea mai buna inca mai credea in Mos Craciun, iar colegii radeau de ea din cauza asta. A venit la mine plangand, dorind sa-i confirm convingerea care incepea sa i se clatine, dar n-am putut, partial pentru ca eu nu mai credeam in Mos de pe la 5 ani, partial pentru ca ma temeam de batjocura colegilor 🙁 Acum, la 30 de ani, mi se pare adorabila Irina ta si sper sa mai pastrati zanele o vreme!

    • Nu stiu, zau, deja se indoieste cam des. I-am zis ca oamenii care nu cred in ingeri, in zane, in Mos Craciun sunt tare singuri tot timpul.

  2. La multi ani Zana Irina!

Privacy Policy