Party sau cum să te răzbuni pe vecini

19 Jan 2009 by

Se iau 4 bucăţi copii. Se introduc într-o cameră mititică. Se închide uşa.

Se invită doamna Ana, înger, bonă, prietenă dragă… Cine nu are, să-şi cumpere. A noastră a plecat cu urechile ţiuindu-i…Şi se aprind lumânările de pe tort, de nenumărate ori, până când toată lumea a suflat, de unul singur, pe perechi şi împreună.

A fost frumos! Aşa de frumos că nici nu-s în stare să selectez poze, încă adun pahare de prin casă, am confetti în păr şi bietul Mitz nu mai vrea să vadă niciodată suflători d-alea, ştiţi voi…

Memo to all: Renunţaţi să mai pregătiţi mâncare pentru copii. Aceştia patru nici tortul nu şi l-au mâncat.

Related Posts

Tags

Share This

11 Comments

 1. Lala

  Ce concentrati sunt 🙂
  Adorabili.
  La multi ani Irina !

 2. mamica de Sebastian

  Superb party,eu nu am luat suflatori,stiam io de ce:)
  Sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea

 3. mariamirabela

  Wow, ce frumos arata totzi in poze! Rochitza Irinei este roz sau mi se pare mie? Pai nu trebuia sa fie roshie sau greshesc eu?

  In alta ordine de idei, daca mai avetzi mancare, indiferent daca este pentru copii sau nu, nu puteti sa o livratzi in sistem catering? Mie mi-ar prinde tare bine in pauza de masa de la serviciu! 🙂 Ofer recompensa!

 4. Ada Demirgian

  Maria, am niste ficatei de pui cu sos de marar si usturoi pusi bine peste niste orez cu ardei colorat… e deja in caserole, unde sa-l livrez? Si tort am. Cand vii?

 5. alina

  Frumos. Bine ca s-au simtit bine ei, copiii, ce mai conteaza urechile adultilor! :)))
  Eu una sufar ca nu am avut copii de invitat la ziua Mariei, pt ca nu merge la gradi, are prea putini prieteni de varsta ei. Sper ca de la anul sa remediem si noi problema asta.

 6. ana

  ai scapat ieftin cu 4 copiii…sa vezi cum e cand ai 7 :)…au devorat 3 pizza si tot tortul; sunt superbi iar bona e si mai si ca-i poate suporta 🙂

 7. finix

  Offtopic:
  Ada, după fotografie cred că te cunosc. Dacă ai fost asistentă la SSJ la cursurile lui Bălan înseamnă că ţi-am fost student. Dacă nu înseamnă că-s bătrân şi ramolit şi mi se pare. Scuzaţi, continue whatever you were doing.
  Wonderful kids btw.

 8. Ada Demirgian

  finix, dada, eu sunt. tu care esti?

 9. finix

  Eh, nu-mi cere să arunc pe fereastră un an de dat cu pseudonimul pe net…

 10. Ada Demirgian

  pai trimite pe mail: ademirgian la gmail

 11. mariamirabela

  Ada, pai eu nu mananc carne. Inca! 🙂 Iar ficatzei nici atat, am incercat eu la resto si nu mi-a ieshit, chelneritza a insistat atat de tare sa stie de ce nu i-am mancat incat data viitoare mananc tot ce comand, chiar de-ar fi sa impart cu vecinii de farfurie. 🙂

  Dar tort vreau daca nu este cu frisca. Nici frisca nu mananc! 🙂

  Btw, copiii mananca ficatzei cu usturoi? ca eu nu prea stiu ce mananca copiii, in afara de “borcanashe” si lapte de mama si formula (cei mai putzin norocoshi).

Privacy Policy