Pe cine inviţi să-ţi distreze copilul?

11 Feb 2009 by

Am scris un articol neplătit despre o firmă de animaţie pentru copii. Articolul este publicat pe site-ul Ziarul Copiilor. Este de fapt un interviu înregistrat în luna decembrie cu Mirela Retegan, care sper să vă placă. Mirela degajă o energie pozitivă atunci când vorbeşte. Este genul de om a cărui companie o cauţi uneori inconştient, pentru că, după câteva minute în prezenţa ei, te simţi mai bine. Rămâi cu un zâmbet pe faţă. Timbrul vocii ei este cu totul special. Privirile îi sunt luminoase.
Ce n-am lăsat în interviul pentru Ziarul Copiilor e un pasaj pe care îl redau din memorie. Anul trecut, Maia fetiţa Mirelei a văzut şase capitale europene. Pentru că într-o zi, Mirela a văzut un accident groaznic care a făcut-o să-şi dea seama că dacă mâine moare, Maia îşi va aminti că mămica ei muncea foarte mult. Şi n-a vrut ca asta să fie amintirea Maiei despre mama. În fond, amintirile sunt foarte importante.
E un gând bun, care m-a făcut să zâmbesc puţin amar. Şi eu sunt una dintre mamele care muncesc mult şi-şi promit în sinea lor: “doar luna/anul asta mai trag”.
Mai multe, citiţi aici.

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Andreea Badran

  Exista o “Zapa” la radio Itsy Bitsy si este o prietena de-a mea, Gabi.
  Cat priveste postarea ta, a venit la fix ca eu astazi am scormonit net-ul in lung si-n lat pentru a gasi o locatie pt ziua lui Rayan. Se apropie vertiginos si stiu ca trebuie sa gasesc si sa rezerv totul din timp. Poate apelam si noi la Zurli daca zici ca merita. Ne vom documenta. Merci.

 2. Dan Mihu

  Corect. Şi noi muncim prea mult. Şi zău dacă merită. Nu mă refer la bani, ci la ani. Banii vin şi se duc. Anii doar se duc.
  Noi ne-o amintim pe prima Zăpă. “Am” vorbit cu ea la telefon şi “am” jucat Clopoţel. Era cu adevărat deosebită şi cred că începuse să-i eclipseze un pic până şi pe cei doi simpatici zizilonieni. Doar un pic. Apoi a dispărut subit de pe harta galactică şi drumul spre casă a fost uşor bulversat. Acum înţeleg de ce.

 3. Ada Demirgian

  Andreea, noi am fost la o zi de nastere la un loc de joaca din crangasi, foarte frumos, mare, copiii au avut acces la toate jucariile masinutele si avioanele pe gratis. Te costa 30 ron de copil taxa de intrare si meniul il faci tu. Ii zice Joyland. Mi-a placut acolo. Mai e si ala de pe cheiul Dambovitei de povesteam eu anul trecut de el. Eu pe astea le stiu.
  @Dan:) Mirela e bine, m-a sunat azi dimineata:)

 4. Andreea Badran

  Aha, o sa ma interesez. Dar avand in vedere ca ziua lui e la sfarsitul lui aprilie, as prefera tare mult sa-i fac ziua in aer liber undeva, nu in locurile astea de joaca inchise. Asa am facut-o in fiecare an(acum ne-am mutat si nu mai beneficiem de curtea aia mare) si era mult mai bine.

Privacy Policy