Pe unde, la radio

14 Mar 2008 by

Astăzi Vlad m-a invitat la Blog FM, să povestim despre ce scriu. Invitaţia lui m-a onorat şi m-a bucurat. Emisiunea poate fi ascultată (bănuiesc că nu pentru mult timp) aici .
M-a întrebat o mulţime de lucruri, printre care şi dacă mă gândesc la cei ce mă citesc atunci când scriu. Sper că răspunsul pe care i l-am dat nu va dezamăgi pe nimeni.
Alte poveşti cu Irina, duminică seară, după ce pe la noi vine în vizită Luca. Cine e Luca?
Luca e un puşti blond, cu nişte ochi albaştri cât farfuriuţele, cu care, ca s-o citez pe Carolina educatoarea, Irina se “înhăitează”.Împreună cu el face toate relele şi ispăşeşte şi pedepsele. Uneori îi face şi temele lui Luca. Poveşti şi poze, duminică, dacă mă lasă şi mama lui Luca.

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Laura Colt

    Draga mea,chiar daca nu scriu comentarii de fiecare data,sa stii ca sunt o cititoare fidela si astept cu nerabdare sa vina ziua de luni ca sa pot citi “ce vrazi ” a mai facut Irina.A fost un timp in care,in urma nu stiu carei intamplari,cand intrebai daca mai are rost sa mai scrii si imediat ti-am trimis mesaj sa continui pentru ca merita!Iti multumesc pentru faptul ca imi oferi cate un zambet,un ras,o lacrica chiar,ori de cate ori te citesc !
    Astea sunt gandurile mele in urma emisiunii ascultate !Te imbratisez cu drag,pe tine,pe Irina ,pe Mitz,pe V,pe Gabica si pe toti pe care am ajuns sa cunosc prin intermediul tau .Vreau sa-ti spun ca iti citesc randurile impreuna cu Alexa si ma intreaba :”Mami,asa faceam si eu?” .

  2. Ada Demirgian

    Multumesc, Laura. Si pupici Alexei.

Privacy Policy