Pedalăm şi noi un pic?

17 Jan 2014 by

Ce vă povestesc azi intră la categoria “I love my job”, ceea ce înseamnă că ieri am avut o zi -teoretic- bună, practic nu vă dau toate amănuntele că-s amănunte cu bube, urticarii şi cortizon, mai bine să nu vorbim despre asta. 

Dar vreau să vă povestesc că la Cluj există un domn, Kertesz Levente , care a înfiinţat clubul “Clujul pedalează” şi care face diverse chestii faine, cum ar fi Ciclomoşul  Imediat ce se trezeşte don Pandele din somn, postăm şi frumosul interviu pe care mi l-a acordat ieri Levi pentru onor instituţia la care lucrez. Până atunci daţi click pe linkul de ciclomoş. 

Nice, eh?

Acum, ce vreau eu să vă spun este că la Cluj există un liceu pentru copiii nevăzători şi că Levi se străduieşte să cumpere o imprimantă specială, care tipăreşte în Braille. Mai trebuie să vă spun că în Românica noastră dragă nu există prea multe cărţi în Braille, că-s scumpe, şi că o astfel de imprimantă e o minune adevărată în acest context.

Imprimanta se numeşte Everest Braille. Levi a strâns deja 2000 din cei 4000 de euro cât costă ea. Eu aş vrea să vă rog să-l ajutăm să strângă şi restul.

2000 de euro reprezintă o sumă mare pentru un singur om, desigur, pentru o comunitate cum e Clujul ar trebui să fie Piece of Cake, dar unde-i unul, nu-i putere, unde-s mai mulţi, se strâng mai iute chiar şi sumele mici. 

Dacă doriți și puteți ajuta, banii trebuie să ajungă în contul RO97BITR001310036912RO01 deschis la Banca Italo-Romena pe numele C.S. Clujul Pedaleaza, cif 28217990

Vă mulțumim!

 

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

 1. Anca

  Uite ca eu sunt din Cluj si n-am stiut. Da, pune te rog contul, as vrea sa ajut.
  Multumesc.

 2. Ancuta

  Buna dimineata. Si noi vrem sa ajutam! 🙂

 3. Irina

  dap, te rugam, publica-le.

Privacy Policy