Pentru anumiți oameni, merită să te topești

19 Dec 2013 by

Fetele au fost la cinema. Când zic fetele, zic Irina, Ana și Ioana. Ioana, draga de ea, e… profa de engleză a Irinei, persoana noastră de încredere când nu avem cu cine lăsa copiii și e musai să mergem la Ikea (ceea ce presupune de la trei ore în sus), supercalifragilistica pictoriță grație căreia avem un super brad frumos pe perete, ummm… e Ioana. Ana e sora Ioanei. 

Când mi-am dat seama că nu am nici o șansă să o trimit pe Irina la film cu Laur (Laur e bolnav, Lia e bolnavă și nici eu nu mă simt prea bine, cinstită să fiu) am întrebat-o pe Ioana dacă nu ar vrea să se ducă ea la premiera lui Frozen.

A vrut. S-au dus. Au plecat la 6 s-au întors la 10. Seara. Da. Daaaa Irina a mers cu metroul la cinema, cu prietenele aaaaaaaaaaaaaa ok. să ne adunăm. 

Ah, Frozen, abia aștept dvd-ul pentru că… 

E atât de drăguț:

http://www.youtube.com/watch?v=GRxdFs8miHA

sven-iceÎn filmul ăsta joacă și prietenul meu, calul lui Gheorghe Papagheorghe din Rapunzel. Apare foarte scurt, dar eu sunt credincioasă pasiunilor mele. În plus e un văr de-al lui numit Sven. Un ren cu inimă de labrador, oooo ce drăgălaș.

 

 

 

 

olaf-flowerIar Olaf… te topești după el. 

Pe scurt. Este ultimul film Disney. E despre o prințesă cu puterea magică de a îngheța tot ce atingea. Nu era rea, așa mi-a zis Irina, trebuia doar să învețe să își controleze puterea. Se termină cu bine.

Și trebuie să-l vedeți, e perfect pentru “la film cu copiii”. 

Ioana mi-a promis că scrie cum a fost cu fetele în oraș. 

Irina e ocupată, are carnaval, repetiție și parada modei… 

Stay tuned! 

Între timp… eu mă pregătesc de Saving Mr Banks. despre care nu vă spun decât atât

Related Posts

Share This

8 Comments

 1. dan

  stiam ca la noi va ajunge pe 27 decembrie in cinema. a fost o lansare privata sau de miine il putem vedea toti pe ecrane?

  • Ada

   Nu ştiu exact când intră pe ecrane, mă interesez.

   • Daniel

    E gata. A trecut de producţie de ceva timp. Distribuitorii l-au anunţat pe ecrane vinerea viitoare. Sunt gata şi materialele pentru Blu-Ray. 🙂 Şi, da, e foarte fain. :p

    • Ada

     tu l-ai tradus? Bravooo!

     • Daniel

      Nu. Am făcut doar proof la fişierul mare şi am tradus interviurile şi documentarele pentru Blu-Ray, la care cred că nu se uită nimeni. :p

 2. AS

  suuuper 😉

 3. aaaa … abia il astept si eu pe dl Banks! 🙂 Si pe Frozen 🙂
  Am vazut acum cateva zile bucatica aceea cu renul si omul de zapada si era sa lesinam de ras, toti. A fost f amuzant ca l-am vazut eu prima, si radeam de ma prapadeam, m-a intrebat fata de ce rad si i l-am pus si ei, apoi ea a vrut sa-l vada si tati si fratiorul si am sfarsit o casa intreaga de hizliti :))
  N-am inteles de ce este “ultimul film Disney”!? Scuze daca-s aiurea dar nu prea sunt la curent cu chestii, se desfiinteaza Disney sau ce?

  Pt Irina … la cat mai multe iesiri! 🙂 Ti-am spus eu ca in curand poti sa o trimiti singura cu tramvaiul prin oras 😀
  Voua multa sanatate, sper sa nu faceti Craciunul muciosi (din nou)!

Privacy Policy