Pentru Bibi

25 May 2011 by

M-a întrebat Bogdana dacă pot participa cu ceva la campania pentru Bibi. Eu n-am mărgele frumoase de dat. Am cărți rămase din drepturile mele de autor. Ele costă câte 20 de lei fiecare. Le puteți lua în grup sau pe bucăți. Banii merg la Bibi. Cărțile vi le înmânez personal dacă sunteți din București (dar trebuie să veniți pe-aproape de noi, e mai greu de plecat cu Lia în oraș).Dacă nu sunteți din București sau nu vă puteți deplasa, le pot trimite prin curier, cu plata la destinație.

So…

Nu știți cine e Bibi?

El e Bibi.

Codul IBAN este: RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX deschis la Banca Transilvania
Titular cont: Filip Bogdan-Liviu
CNP 1660903133678
Specificați vă rog “campania jurnal din burtică”.
Puteti dona mai mult decât 20 de lei dacă doriți.
LE: Am vorbit cu editurile. La Aramis nu am cum sa ajung, au sediul in Berceni si imi este imposibil, asa ca ne vom rezuma la cele doua exemplare pe care le am in casa. Daca o vreti musai pe Firicel, se poate comanda online, ca si Calatoria prin Curcubeu, dar banii se vor duce in contul Aramis nu al lui Bibi.
Editura Cartea Copiilor imi va mai trimite cate un exemplar din cartile traduse de mine. Ca sa nu creez confuzie, voi trece titlurile atunci cand ajunge curierul cu cartile la mine. Ca o recapitulare:
Un exemplar din Firicel va merge la Ionouka, unul la va merge la Criticomamica.
Cele doua Dolto pe care le am in casa merg la Anca (copiicuochidepoveste.blogspot.com) – Anca, dupa ce depui banii in contul lui Bibi ma anunti si chem curierul. Asa cum am spus si mai sus va trebui sa platesti tu transportul, sper ca e ok cu tine.
Imediat ce primesc celelalte carti le anunt, si tot pe metoda primul venit, primul servit vor pleca si ele. In ordinea numerelor de pe tricou, Dolto va merge la Teodora.
Va rog nu va suparati, atat am avut in casa si din pacate nu pot cumpara acum alte exemplare sa le ofer pentru Bibi.
Oricum, am fost impresionata de cat de dorite sunt carticelele.

Related Posts

Tags

Share This

18 Comments

 1. Criticomami

  Licitam noi pentru cartile Drei Firicel. cate sunt?Doua ?Incepem de la 30 ron bucata.

 2. Le vreau eu!!! Pe amândouă. Încerc să pun chiar azi banii și îți dau de veste mai târziu (nu sunt din București)

  • Bun, acum observ că e și domnișoara Firicel prin zona. Noi le avem, așa că vrem cele 2 Catherine Dolto.

 3. As vrea si eu cate o carte din fiecare – din imagine inteleg ca e vorba de Povestile domnisoarei Firicel si cele doua traduceri din Dolto. Voi merge la banca in cursul zilei de azi, dar astept confirmare ca vorbim de cele trei titluri. Multumesc.

 4. maria

  buna dimineata, ada!
  nu-mi dau seama cate sunt si daca ai mai multe din acelasi exemplar.
  as vrea si eu povestile domnisoarei firicel si dolto si… 🙂

 5. Luati-ma usor ca ametesc:)E vorba despre “Povestile domnisoarei Firicel” – 2 exemplare, si cartile lui Dolto: “De ce spun copiii Nu” si “De ce fac copiii crize de furie” – cate un exemplar. Celelalte articole pentru Bibi nu au fost licitate, Bogdana a mers pe principiul Primul venit, primul servit. In cazul nostru Firicelul se duce la Ionouka, pentru ca ea le-a cerut azi noapte. Nu stiu daca le vrea pe amandoua. Sa ne zici aci, va rugam, printesa. Dolto merge la Anca. Am vorbit la Aramis sa mai iau de la ei niste firicei si niste curcubee.
  Deci mai suplimentez oferta, ramane sa vad exact cu cate exemplare. Alina, sa-mi zici daca vrei un exemplar sau doua. Teodora, sigur vrei cate un exemplar din fiecare? Maria, un exemplar din firicel o sa mai am sigur, astept un raspuns de la Cartea Copiilor pentru Dolto si cine stie, poate or sa mai fie si alte titluri. Mai treceti pe aici, o sa fac update-uri.

 6. Anca

  Buna dimineata,
  Vreau si eu “Povestile domnisoarei Firicel” daca mai sunt exemplare disponibile. Merci.

 7. Catrinel

  Neatza,

  vreau si eu cate o carte. MAi sunt?

 8. Da, vreau cate un exemplar din cele trei carti. Dau un semn cand ajung la banca (in functie de vreme, ca si eu sunt cu bebe). Multumesc.

 9. Ma bag si eu. Vreau si eu un firicel si un curcubeu.

 10. Cristina

  Vreau si eu, daca mai exista, “Povestile domnisoarei Firicel”. Sunt din Bucuresti si ne putem intalni usor. Multumesc. Cristina

 11. nina

  E adorabil piticul…sper sa se faca bine in cel mai scurt timp..eu ii voi dona bani direct in cont.
  Multumesc ca pui pe blog astfel de povesti…pe de o parte ma fac sa ma simt norocoasa ca am un copil sanatos, pe de alta imi da ocazia sa ajut cum pot si eu.

 12. Criticomami

  Vreau doua exemplare Ada.Vin eu sa le iau dupa ce depun banii in cont.

 13. Liv

  Ada, editura Aramis e la 10 minute de noi. Daca te putem ajuta in sensul asta, sa ne spui. Oricand. Si ti le aducem acasa. Stiu mamicile cum e cu bebe mic. Nu te poti duce prea departe.

 14. Ada, eu am plătit azi. Trebuie să-ți trimit dovada de plata? Voi plăti eu transportul cărților, nici o problemă.

  • Nu, donatia ta se va vedea in contul lui Bibi. Maine am o zi foarte plina, incerc sa le trimit sambata, da-mi un mail cu adresa ta, te rog.

 15. Buna Ada,

  In caz de mai faci rost si se mai poate ma abonez si eu la cartile lui Dolto, si asteptam sa vedem ce carti mai apar. Multa sanatate lui Bibi.

Privacy Policy