Petrecere cu dinozauri

21 Feb 2011 by

Duminică seară am participat la aniversarea de 6 ani a unui băiețel pasionat de Mighty Beanz și de dinozauri. Mama lui a reușit să organizeze o petrecere tematică foarte reușită, fără să apeleze la alt ajutor decât cel al băieților ei (Matei, 6 ani și Bogdan, un pic mai micuț) și al soțului. A pregătit o pinata în formă de dinozaur, doi vulcani, o ștafetă, mulți dinozauri de colorat și niște ouă uriașe de pictat. Copiii s-au distrat foarte bine și fără clovni specializați, deși bănuiesc că pregătirile au dus tot pe-acolo, din punct de vedere al fondurilor. Au fost destul de mulți, ceea ce i-a permis mămicii să îi împartă în echipe și să îi țină în permanență ocupați. E drept că au avut și loc să alerge și să cotrobăie, în special în timpul vânătorii de ouă de dinozaur.

Între toate jocurile, foarte apreciată a fost ștafeta cu ouă de dinozaur: pe copii i-au amuzat teribil lăbuțele uriașe pe care trebuiau să și le pună în picioare înante de a porni la drum cu o lingură în care era un ou (de plastic, cele care se găsesc, de obicei, în kinder ) ce nu trebuia scăpat. Și vânătoarea de ouă ascunse, și la parter, și la etaj, le-a plăcut, dar cel mai mult s-au bucurat de pictatul pe ouă uriașe de dinozaur pe care le puteau lua acasă, pentru că înăuntru aveau și o surpriză. Inutil să vă spun că azi la 7 dimineața Irina înșirase pe canapeaua din sufragerie multe “coji de ouă de dinozaur”, foarte fericită de bomboanele de dinăuntru.

Și pinata a fost interesantă, cu ea s-au încheiat jocurile serii. Am apreciat foarte tare efortul mămicii lui Matei, eu una nu mă vedeam în stare de atâta regie. Presupun că s-a distrat foarte tare și pregătind materialele pentru jocuri.

M-am gândit că și alte mămici de băieți vor fi interesate de ideile de la această petrecere așa că am rugat-o să îmi dea linkurile pe care le-a folosit. Stay tuned!

Related Posts

Share This

Privacy Policy