Picături de frumos

30 Mar 2011 by

Eșarfa de la Mama Lui – ca ruptă din soare – în fotografia de ieri.

Căluții Magiki – Irina e topită după Rosalinda – e, de fapt, căluțul Violeta, dar eu i-am spus că o cheamă Rosalinda și are puteri magice, vindecă ochii roșii ai copiilor.

Cinci cărticele noi în curs de apariție la Editura Cartea Copiilor, cărticele la care am și eu contribuția mea – le voi anunța când vor putea fi văzute pe site.

Fotografiile cu Irina, făcute de Laur, doar așa, pentru că era lumina naturală frumoasă – în curând într-o secțiune specială de foto a lui Laur.

Irina, în sfârșit, împrietenindu-se cu copii de vârsta ei sau mai mari, în parc.

Mugurii în castani.

Darul pe care Irina îl va primi de la Lia.

Irina spunând foarte serioasă: “Încă puțin, Lioara! Încă puțin, mai stai cuminte puțin.”

 

 

 

 

LE: Iat-o pe Rosalinda:

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Ralucutza

  Mai ai atat de putin si o sa iti tii in brate puiul.Sa dea Dumnezeu ca stea in burtica cat trebuie si sa fiti amandoua f bine dupa nastere.
  Si noi am procedat la fel cand am venit cu Felicia acasa, i-a adus un dar lui Dragos.Si a fost foarte bucuros ca surioara lui s-a gandit la el.
  Am si eu o veste pentru tine, o sa mai am un bebe, e inca micut cam 7 saptamani, dar am simtit nevoia sa iti spun, cu toate ca nu ne cunoastem personal, citind in fiecare zi ce scrii ma simt apropiata de tine.
  Ai grija de voi!

 2. Felicitari, Raluca! Multumesc ca mi-ai spus, sunt onorata!

 3. Frumoasa esarfa asta, am remarcat-o de ieri.

  Care sunt calutii aia si care este cadoul? Fara sa stiu lucrurile astea doua nu ma pot duce la culcare. 🙂

  • Iri va primi un aparat foto adevarat. Cu care sa faca poze. Calutii ii gasesti pe google, sunt minusculi dar au ochi expresivi:) Hai ca-ti pun o poza!

Privacy Policy