Poza zilei

19 Dec 2009 by

Dscn5064Am avut aşa o zi frumoasă ieri! A fost ziua cadourilor. Mai întâi am primit o tonă de dulciuri de la Păpădie, apoi un elf al moşului a mai livrat un pachet, venit taman de la clanul Adamescu ot Bruxelles, cărora le mulţumim pentru superba felicitare cu domnişoara Sofia şi atât de multele seri pe care ni le vom umple cu mărgele şi sclipici. Pe urmă ne-a sunat Buni să ne spună că a ajuns şi cadoul de la Mihaela şi Florina, din Suedia. Minunate cadouri. Dar dincolo de obiecte, grija cu care au fost împachetate şi căldura cu care au fost trimise învăluiau cutiile într-un înveliş suplimentar, mai lipit de carton decât scotch-ul.

E grozav să primeşti daruri de departe. Vă mulţumesc frumos.

Ieri, la serbare, domnişoara Irina a jucat rolul lui Minnie Mouse în piesa “Un Crăciun Disney”. A fost magnifică, aşa cum ne aşteptam. Ca şi ceilalţi copii.

Poze avem făcute de mama lui Luca. Azi vă arăt doar una. Din păcate, Luca a fost Merlin şi partenerul altei Anne. Irina noastră a făcut pereche cu Tudor. Asta nu l-a împiedicat pe Luca să-i facă mamei sale o emoţionantă mărturisire-premoniţie despre care vă voi povesti mâine. Implică o călătorie peste o apă mare şi o potenţială răpire.

Să vă mai zic că don Costică e maşinuţa erou, că merită o statuie şi că-l iubesc de mor pentru tenacitatea cu care se dă pe gheaţa din Bucureşti?

Despre primărie nu mai zic nimic. Domnu’ Oprescu, ştiţi dumneavoastră!

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. ne bucuram ca a ajuns pachetelul si ca v-a placut! si la noi a fost plin de cadouri ieri, intre altele a ajuns la noi si dra firicel trimisa de maria. superba carte, nu pot sa zic decat la mai multe!

Privacy Policy