Prima tabără

8 Apr 2012 by

– O să-mi lipsească familia asta, a zis.

Ea abia așteaptă să plece. Eu abia aștept să se întoarcă. Sunt doar patru zile, mi se tot spune. Nu, nu sunt doar patru zile. Sunt primele patru zile din tot restul celor în care ea nu va fi în camera ei, ci undeva prin lume, făcându-și prieteni, mergând la disco, mânjind clanțele cu pastă, îndrăgostindu-se de C.  (frumos băiat, trebuie să recunosc), fumând și cine mai știe ce altceva făcând. În vreme asta, sufletul meu va fi pe lângă ea, ca păianjenul lui Cărtărescu, într-un colț de cameră din toate clădirile în care ea va dormi când nu va dormi acasă.

Atât de mare și totuși atât de mică. Atât de mică, dar suficient de mare cât să aibă troller, geantă pentru cosmetice, bani de buzunar și (ah, quelle horreur) telefon mobil.

 

Ah, Mediterana, acesta e primul meu pas spre tine! Calc pe cioburi azi, dar vin! Încă minim 11 ani și ne vom îmbrățișa.

Related Posts

Share This

11 Comments

 1. dina litzica

  am ris cu lacrimi!!!!!!!!!!!!!!!!! desi te inteleg perfect:)

 2. Paula

  Stii ca de obicei iti comunic reactiile in particular, dar trebuie musai sa-ti zic ca ai facut o mica eroare de calcul :-). Poate vrei sa zici 17 ani, ca altfel Lia vine cu tine in croaziera!!!

  • Ba nici vorba, Lia sta cu sora cea mare. Nu?

   • balanuca

    Asta crezi tu, ca sora de 18 ani o sa stea sa faca pe babysitteru’ la pustoaica de 12, si asta timp de… 2 saptamani? ca presupun ca nu-ti iei croaziera de 3 zile:))

 3. LIV

  Te rog din suflet, mută niţel şezlongul ăla mai încolo, altfel îţi intră acele de palmier în ochi sau mută naibii palmieru’!

  • Mai, vezi, asa-i romanu! E palmieru’ prea jos! Iar nu-i bine. Stai ca-ti zic eu, eu am 1,54. Nu imi intra-n ochi, bine? :p

 4. cum e? ati vorbit?

 5. Si cum a fost pana la urma excursia? 🙂
  Tot 1,54m 🙂 ce bine ca n-avem probleme dinastea existentiale, cu palmieri :))

  • Foarte frumos, a invatat sa traga cu arcul, sa ridice un cort, sa mearga pe pietre de rau, ce mai, e gata sa traiasca in padure vreo doua ore asa…

Privacy Policy