Prințul Lalea și muzica lumii – prima carte ilustrată de Maria Popescu

16 Mar 2012 by

Doamnelor și domnilor,

Maria Popescu este studentă în anul 1 la Universitatea Națională de Arte, București. Pe 21 martie împlinește 19 ani. Mi-a fost recomandată de Dina Litzica. Am rugat-o pe Dina să-mi spună câte ceva despre Maria

“Este o fata pe care ți-ai dori s-o cunoști. E plină de talent artistic, dă pe-afară de idei creative și e foarte hotărâtă, adica știe precis ce nu vrea. La 19 ani are un gust desăvârșit la îmbrăcăminte, înoată precum peștele, urcă pe munte și schiază de parc-ar merge pe bulevard. E incăpățânată și impulsivă, are un umor acid și-o limbă nepermis de ascutțită.  e periculos de citită, știe muzică și-i plac trandafirii. Însă cel mai frumos despre ea este că roșește până dincolo de urechi.”

E genul meu. E zodia mea. Desenează frumos. Și datorită ei, puteți descărca acum o poveste ce poate fi scoasă la imprimanta color, citită și colorată, sau descărcată pe tabletă și mângâiată de degetele mici. Eu cred că Maria va ajunge departe, așa că profitați acum.

Dacă vreți un preview, dați click aici

Pentru a obține parola, trebuie mai întâi să treceți pe la pușculiță. După o donație de minim 10 lei (maxim cât doriți, totul se face 50%-50% între scriitoare și ilustratoare) veți primi prin mail userul și parola cu care puteți descărca frumoasa poveste de aici.  În acest scop, trebuie să trimiteți un mail la ada at injoaca punct ro .

Vă rog să specificați că donația este făcută pentru prințul Lalea.

Vă mulțumim pentru interes și sperăm să vă placă.


Related Posts

Share This

5 Comments

  1. Iuliana

    Am vrea si noi, dar e greu cu transferul din USA. Ai si Paypal cumva?

  2. Iuliana

    Multumesc!

  3. Iuliana

    Abia acum am vazut mesajul! Multumesc!!! O sa revin ( s-ar putea sa dureze ceva zile – ma justific de-acum spunindu-ti ca scriu cu o mina, tin sinul la alaptat cu cealalta si miine incep serviciul dupa spring break! 🙂

Privacy Policy