Prințul Lalea vă mulțumește pentru interes

3 Apr 2012 by

Pe 16 martie am pus online povestea Prințului Lalea, care voia să fie și el o parte din muzica lumii. Trei oameni au cumparat varianta electronică. Vă mulțumesc frumos pentru generozitate. Am cerut 10 lei pentru fiecare download și am primit de aproape cinci ori mai mult. Datorită vouă, celor trei, în seara asta l-am scos în lume pe Prințul Lalea, dimpreună cu alaiul său, i-am dat liber să călătorească. Și Prințul a poposit în cincizeci de case noi.

V-aș ruga pe toți cei ce ați citit în seara asta povestea Prințului Lalea să ne lăsați și nouă câte un rând, mie și Mariei, care l-a desenat.

În curând, prin bunăvoința ei, s-ar putea să prindă chip și Sperietoarea de Ciori și Prințesa de Roz Bonbon. Țineți aproape, povești vor fi mereu și nu-s scumpe, nici când nu sunt gratis.

Prințul Lalea vă mulțumește că l-ați primit în casele voastre. De mâine, biletul lui de călătorie costă din nou, 10 lei. 5 eu, 5 Maria.

 

5 Comments

 1. Ah, mereu aman (nu, nu vreau sa ma scuz). Banii ii punem in contul de pe pagina cu Pusculita?

 2. Gabriela

  Noi ii multumim Printului Lalea:) Deosebita poveste! Desenele exceptionale!

 3. si noi multumim,a fost frumoasa seara cu Printul Lalea:”Mami,eu am invatat din povestea asta ca uneori visele se pot transforma in realitate!”(simon,6 ani).

 4. ruxandra pietrosanu

  Ohhhh….ce poveste frumoasa…mie mi-a amintit de “Micul Print” al lui Saint-Exupery…cea mai iubita carte a mea. Nu stiu daca iti mai aduci aminte…am gasit acolo ceva care mie mi se pare nemaipomenit de frumos si delicat. Fii atenta…
  “Nu cunoastem decit ceea ce imblinzim zise vulpea. Oamenii nu mi au timp sa cunoasca nimic. Ei cumpara lucruri de gata de la negutatori. Cum insa nu exista negutatori de prieteni, oamenii nu mai au prieteni”
  Nu e cazul nostru…

Privacy Policy