Problemă scutecoasă

29 Sep 2011 by

Deci (începe bine, nu?):

Ultima oară când am fost să cumpăr pampers am pățit pocinogul cu cardul.

Când am reușit să am cash in hand, m-am repezit la Carrefour unde nu aveau decât cutii cu câte 182 de pampers nr.3 . Cu mintea încă încețoșată de trauma bancară, nu m-a dus capul să iau o cutie de nr. 4 dacă tot mă apuc să dau 140 de lei pe 182 de pampersi.

Buba e că dânsei îi cam rămân mici nr.3 și eu mai am 2 pachete neîncepute, cu alte cuvinte dețin 126 de pampersi nr.3  inutili.

Face careva schimb?

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

  1. imi pare tare rau, chiar i-as fi luat daca erau alta marca, insa nu folosesc Pampers. Maria e alergica la ei, iar la Vladimir nici macar nu i-am incercat… Sper sa reusesti sa ii schimbi!

  2. Larisa

    Buna Ada, ai rezolvat problema? daca nu, ii iau eu ca oricum suntem priponite tot la putin peste 6 kile deci le vom folosi intr o veselie.. pot da la schimb cash in mana plus una bucata pachet cu pampersi Happy de la bella ( 4, flexi system, 27 bucati) (luati de tati de Vale in graba, in loc de padurile pentru lasat popouri la aer de la firma asta) sau numa’ bani pentru ca o sa le vina randul candva si astora cu nr 4… hm.. ai inteles ceva?!?!

Privacy Policy