Probleme reale: Rețeaua citostaticelor are nevoie de voluntari noi

24 Jan 2013 by

Mai țineți minte povestea asta din noiembrie? Dacă nu se schimbă nimic în următoarele zile, Rețeaua citostaticelor va trebui să recruteze voluntari noi. Motivele le găsiți explicate pe larg de Vlad Mixich.

În măsura în care vă afectează această veste și considerați că puteți face orice (de la dat telefoane, scris pe blogul propriu la bătut cu lingura de supă în capacul cratiței de tocăniță) acum e momentul să faceți. Vă spune și Simona Tache de ce .

Eu mă pregătesc pentru situația în care nimic nu se va schimba de jos în sus. Și vă propun să vă înscrieți în rețeaua citostaticelor, pentru că eu cred că nu mor caii când vor câinii și mi-am propus să trăiesc mult și frumos și acolo unde pot, să fac eu însămi cu mâna mea ceea ce e de făcut.

La linguri, prieteni, la capace! La telefoane, la twit-uri, la statusuri! La pixuri, la tastaturi!

Pentru că vi se poate întâmpla în orice moment și vouă sau unui om drag. Pentru că sănătatea ne-o luăm de bună până în fracțiunea de secundă când unul de-ai noștri cade secerat.

Pentru că e inuman să împarți bolnavii în norocoși și ghinioniști, atunci când ghinionul înseamnă că medicamentul de care ai nevoie nu există în farmacii, nici pe bani, nici gratuit, așa cum ar trebui.

JUST DO SOMETHING.

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. LIV

    Eu nu am blog, n-am adresa de domiciliu in Suedia sau alte asemenea dar pot sa dau telefoane, sa duc, sa aduc, sa indrum sau…orice poate fi de ajutor pe plan local. Ce trebuie sa fac?

Privacy Policy