Răsfăţ

23 Jan 2011 by

A fost cât pe ce să plecăm spre grădi, când mi-am adus aminte că totuşi orele de dans sunt duminică, nu sâmbătă. Am scutit un drum inutil.

A fost cât pe ce să ajungem la Obor, când am primit de la Mama Lui o punguţă cu o pereche de papuci nou-nouţi şi cea mai frumoasă cămaşă de noapte cu nasturi în faţă din câte am văzut, dintr-o pânză superbă, brodată, atât de fină că n-o pot descrie. Surpriza a fost uriaşă.  E grozav când vezi că oamenii se gândesc la tine.

Apoi răsfăţul a continuat, cu consumabilele pentru primele zile de maternitate. Tot ce am vrut. Pentru mine sau pentru Lia. N-am cumpărat prostii, am cumpărat doar cele trebuincioase trecerii cu bine peste orele de după operaţie şi peste primele două-trei nopţi. Primele body-uri pentru Lia. Avem şi prima ei jucărie, pe Miffy cu hăinuţă portocalie, primul ei dar. Bagajul de spital nu e complet, dar acum nu mai suntem total nepregătiţi. În caz de urgenţă, putem face faţă.

Azi am fost răsfăţată. Şi e tare bine.

Related Posts

Share This

4 Comments

 1. Madalina Irlanda

  Frumos 🙂 O meriti!

  Imbratisari…

 2. Ma bucur mult ca e asa bine!! Tinem pumnii pentru mai departe!
  Si daca mai e loc, am vrea si noi o camaruta in casuta inalta cu cupola verde unde sunt Anda si Ceska. Mutumim 😉
  Livia

 3. amelia

  Mi-a plăcut treaba cu “Mama Lui” :). Și eu folosesc expresia, la fel e trecută si în telefon.. si suntem căsătoriți de mai bine de 5 ani.
  toate cele bune îti doresc, multa sănătate!

 4. dragut, andreea:) e primul post al tau care ma face sa ma gandesc la brioshe.

Privacy Policy