Rătăcire

8 Jul 2014 by

Doamne, pe ce lume trăiesc.

Pe ce lume făcută din oglinzi şi fum şi imagini proiectate, lume în care te poţi trezi bine, merci şi poţi hotărî că de azi eşti neurochirurg şi asta e destul.

Spui deci: de azi sunt neurochirurg.

Şi oamenii te cred şi încep să vină la tine cu pălăria în mână şi cu gâsca în paporniţă, “sărumâna dom’doctor. Mă doare capu’ dom’doctor, nu trece cu piramidon, ce să iau, că văd negru în faţa ochilor.”

Şi tu te scarpini savant în cap, îl apeşi pe tâmple, presezi sinusurile şi zici “a-ha. Nu e de piramidon, tataie, e de cuţit, dar luna asta sunt ocupat. Ia mergi matale acasă şi bea un ceai de roiniţă cu rostopască şi trei fraţi pătaţi şi să-mi scrii dacă te simţi mai bine.”

Lasă că tu n-ai şcoală, lasă că habar n-ai care e treaba cu rostopasca şi trei fraţi pătaţi, dar informaţia circulă liber şi e suficient să te pricepi niţel la căutare pe net şi pac! eşti expert în ceva, orice. Nu te întreabă nimeni “auzi, taică, da’  cine ţi-o zâs matale că poţi prescrie roiniţă cu rostopască? ai ţidulă?”

Peste trei zile te plictiseşti de neurochirurgie, treci la NLP. Asta cu NLP-ul e aşa la îndemână că nici nu simţi când faci următoarea trecere spre vindecare cu flori Bach sau activarea chakrelor  şi de acolo la rawvegan chef nu mai ai decât un singur pas, ăla cu expertul în somnul puilor de pisică înţărcaţi de curând.

E aşa de simplu să te pierzi pe tine şi aşa de simplu să te reinventezi în diverse costume…

De azi sunt expert în nimicologie.

Dacă aveţi îndoieli despre cărarea pe care să o apucaţi şi undeva la intersecţie daţi de nişte dinţi albi perfect aliniaţi într-un rânjet, rânjetul acela sunt eu. Sunt gata să vă spun că nu contează pe ce cărare o apucaţi, Universul are căile lui de a vă duce exact acolo unde trebuie să fiţi ca să învăţaţi ce aveţi de învăţat.

Pot să vă spun că stelele se aliniază la semnul unui mare magician cu barbă albă şi coif ţuguiat, dacă aveţi timp vă citesc şi-n cafea, pot să ghicesc şi-n tarot, orice, orice, orice vă aşteptaţi să auziţi ştiu să vă spun.

Da, e Mercur retrograd şi d-aia nu găsiţi de lucru dar mai staţi un pic că din septembrie se aspectează Venus mai bine şi all you need is love. Trebuie să mergeţi pe intuiţie, să vă ascultaţi vocea interioară, aveţi tot ce vă trebuie ca să faceţi ceea ce vreţi.

Putem vorbi despre relaţii toxice şi despre importanţa grăsimilor hidrogenate, ştiu lucruri despre grupul Bilderberg şi ultima lor reuniune, mai ştiu şi cine e mason şi în ce lojă, ştiu şi cine conduce marea lojă feminină, aş putea să vă explic cum e cu planurile de otrăvire lentă a populaţiei prea populante şi dacă vreţi să ştiţi, am o teorie întreagă despre cum muzica techno de la Vibe FM e o oroare care vă modifică creierul, îl mucifică la concurenţă cu aspartamul şi cu monoglutamatul de sodiu…

Doamne, câte tâmpenii aş putea să înşir, dar mai bine tac şi vă rog atât: nu mai luaţi de bun tot ce citiţi pe net, pe bune, orice nebun poate spune orice despre orice, nu mai există nici un filtru decât ăla al gândirii personale.

FOLOSIŢI-VĂ CREIERUL PROPRIU.

 

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Mamiţuni

    Azi am dat peste o autoprezentare a unei doamne recent scolite (in Egipt, desigur) in procesul iniţierii în sarcofag.
    Inca mai sper ca e o gluma, potential are.
    Ma abtin de la alte comentarii, da’furnizez link pe mail, la cerere :))

Privacy Policy