Răzlețe

30 Aug 2013 by

Eu sunt în concediu (de plăcere, transformat în concediu de boală, dar tot concediu. Așa că pentru mine nu înseamnă nimic că azi e vineri, să-mi scuzați lipsa de empatie).  Am fost ieri la Sun Plaza să ne uităm la mașinăriile lui Da Vinci. Lia însă a hotărât că pe ea n-o interesează nici mașinăriile, nici picturile lui Leonardo, așa că am eșuat lamentabil pe terasă la Starbucks. Interesant conceptul ăsta de expoziții pe culoarul dintre magazine. La muzeu se duce românul doar de vreo trei ori pe an (în noaptea muzeelor și când urlă suficient de tare copilul că toți copiii s-au dus) dar la mall… La mall mergem mai des. Așa că bravo, kudos! Să culturalizăm plebea. 

*

Sunt prea bolnavă ca să orice. Așa că zac și citesc. Gog, de Papini. Ar trebui s-o citiți dacă nu ați citit-o deja. E minunată. Mai citesc și presa zilei și ce se mai scrie pe blog-uri. Azi am citit două texte faine. 

O scrisoare din partea unui tată pentru fiul lui.

O scrisoare din partea unei mame pentru fiica ei

Sunt trează de la șase,  așa că am avut timp să citesc. 

Și o poveste cu un judecător care zice într-un caz de viol că victima de 14 ani era mult mai în vârstă decât era de fapt. 

A, și nu știu dacă v-ați prins, dar zilele astea e posibil să înceapă al treilea război mondial, încă se mai gândesc. 

Iar pe plan local fierbe Roșia Montană.

And I think to myself, what a wonderful world. 

Gata, mă duc napoi în pat! 

Week-end plăcut tuturor. 

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy