Răzleţe

8 May 2014 by

Bună dimineaţa, stimaţi cititori, ce mai faceţi, mai treceţi pe aici? Da? Ce bine. Şi eu sunt mereu pe aici deşi nu mai apuc să scriu ca pe vremuri. Eh, ne ştim de suficient timp (în curând se fac 10 ani) ca să ne trecem unii altora cu vederea chestiuni de genul acesta.

Voi scrie azi o odă periuţei de dinţi electrice cu duş bucal de la Oral B, jur că nu ştiu exact cum o cheamă dar e ceva cu 3000+

În farmacii costă enorm, vreo 675 era la noi la colţ, dar eu am dibuit un importator şi am plătit mult mai puţin, undeva pe la 405 lei.

Periuţe electrice sunt convinsă că aţi mai văzut, ştiţi că au jde mii de rotaţii pe minut, nu despre asta vreau să vă vorbesc.

Dacă apucaţi să vă obişnuiţi cu senzaţia minunată pe care duşul bucal v-o oferă, dacă vă pasă de dinţii cu care mestecaţi şi de cei ai copiilor, aflaţi că acest duş bucal este grozav.

Ne-am împrietenit şi în serile în care din varii motive (lene, epuizare, dorm copiii) nu îl folosesc, chiar îi simt lipsa.

Există şi unele care se montează cumva pe duş, eu pe alea nu le-am văzut, dar de acesta pe care-l am sunt încântată.

 

La punctul doi voiam să vă spun că vor fi episoade noi din Kung Fu Panda pe Nickleodeon. Nu ştiu de ce a considerat PR-ul lor că trebuie să vă spun eu asta, iată, am spus-o.

La punctul trei vă invit să vă puneţi în feed site-ul lui Moise Guran, BiziDay. El vorbeşte despre multe chestii care ne privesc chiar şi pe noi, cele ce umblăm prin lume gândindu-ne doar la buricul Pământului.

Două articole care ar putea să vă reţină atenţia:

1 şi 2

Vă recomand de asemenea platforma contributors unde mai scriu unii pe teme ce s-ar putea să ne muşte de fund pe toţi în curând.

Şi, desigur, dacă aveţi vreme să aprofundaţi, n-o rataţi pe Ioana Hîncu, e prietena mea şi sunt mândră de asta. Are dubii, spaime şi soluţii. A se citi la cafea când doarme ăla micu.

Şi-acum mă duc la treabă, cele bune.

Nu, n-a fost un post plătit.

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy