Recomandare de week-end

26 Nov 2010 by

Nu  ştiu dacă aţi apucat să vedeţi în Ziarul Copiilor, de aceea profit de faptul că se apropie week-end-ul, ca să vă recomand un spectacol al trupei Zurli, la Clubul Ţăranului Român. Iata mesajul de la Tanti Prezentatoarea:

“Duminica deschidem seria spectacolelor de teatru pentru copii in Clubul Taranului.
De la ora 11.00 se joaca Motanul Incaltat- un spectacol adaptat in stilul Zurli-amuzant si interactiv. O sa va distrati pe cinste, copiii nu se vor speria iar voi adultii veti zambi cu siguranta la replicile spuse cu talc.

Distributia e alcatuita din colegii mei talentati si pusi pe joaca: Cornel Mihalache, Alexandra Mirescu si Dan Clucinschi. Ii stiti deja din evenimentele marca ZURLI. La costume ne-a ajutat Diana de la BIBIDesign.

Biletul costa 10 ron  de persoana(doar adultii platesc, cei mici intra gratis), se gasesc la intrarea in sala de spectacol dar pentru siguranta voastra dati un telefon si faceti o rezervare de bilete la :
021.327.41.60
0765.307.007
0726.068.511
0743.788.364

Va marturisesc, avem emotii, e prima noastra reprezentatie cu spectacolele de teatru. Ne-am bucura sa vedem in sala multi prieteni care ne iubesc si daca mai gresim…Noi o sa ne straduim sa gresim cat mai putin, iar daca se intimpla, voi sa nici nu o sa va dati seama.”

Singurul motiv pentru care eu şi Irina nu vom fi acolo e acela că luni la Grădi Smiley copiii vor vedea aceeaşi piesă.  Dar vă recomand să vă duceţi, copiilor le va plăcea!

4 Comments

  1. e in voga rau povestea asta:-) luni Catrina merge la Teatru “Der gestiefelte Kater” nimeni altu’ decat Motanul incaltat:))

  2. Lizi

    Multumesc tare mult pentru recomandare.A fost frumos!
    Sa aveti parte de sanatate, frumusete si sa realizati cu bine tot ce va propuneti!
    Cu drag,
    Lizi

Privacy Policy