Reţeta pentru o dimineaţă perfectă

10 Jun 2013 by

E luni şi probabil vi-s flotele pe sub ape, iar Gârneaţă, iar serviciu, iar aglomeraţie, iar şcoală, iar piaţă, iar, iar, iar…

Ca să nu vă mai apese, încercaţi mâine reţeta asta pentru o dimineaţă perfectă. Trebuie pregătită un pic din timp, dar la câte pregătiri faceţi, una în plus nu mai înseamnă nimic.

Pregătiţi de seara hainele de care veţi avea nevoie la prima oră a dimineţii. Pregătiţi-vă şi geanta, să nu lipsească nimic din ce credeţi că vă va trebui la muncă.

Gândiţi-vă din timp ce v-ar plăcea la micul dejun. Culcaţi-vă în seara asta UN PIC mai devreme. Puneţi ceasul să sune cu 20 de minute mai devreme decât de obicei. Când sună, nu vă întoarceţi pe partea cealaltă. Ridicaţi-vă în capul oaselor şi staţi preţ de 30 de secunde pe marginea patului. Şi în acele 30 de secunde gândiţi-vă la lucrurile fundamental bune din viaţa voastră:

morning gloryCă sunteţi sănătoşi voi şi ai voştri.

Că aveţi copii/părinţi buni, zdraveni, dacă aveţi.

Că aveţi tot timpul din lume pentru cea mai importantă persoană din viaţa voastră, dacă nu aveţi copii.

Că azi e ziua când vă puteţi pune pe voi înşivă pe primul loc.

Şi spuneţi “Mulţumesc, Cerule/Universule/Doamne/Allah/Buddha/Ra sau cum  vă vine vouă să spuneţi.

Apoi, în restul de 20 de minute pe care le aveţi în plus, luaţi o gură de aer în faţa ferestrei sau ieşiţi pe balcon cu cafeaua, turnată într-o ceaşcă bună, de porţelan, din serviciul pe care îl scoateţi doar pentru musafiri şi ascultaţi lumea. 20 de minute e tot ce vă trebuie ca să auziţi tot ce e nevoie să ştiţi.

Bună dimineaţa, să aveţi o săptămână frumoasă, aşa cum puteţi, cu siguranţă, să o faceţi.

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

  1. ruxij

    foarte frumos spus.multumim!

  2. ady

    dar ce faci cand juma’ de noapte te-ai foit de pe o parte pe alta din motive de inghetata cu ness mancata la 10 seara (sau la 9, nu conteaza), iar in cealalta juma’ de noapte ai incercat sa pui carti pe extrem de noul e-reader, chestie care nu ti-a reusit, asa cum nu ti-a reusit nici cand erai treaza.
    jur, azi dimineata, cand m-am ridicat din pat, am scancit ca un pusti de 7-8 ani care zice ca “nu vrea la scoala”. am si uitat de cand n-am mai scos sunetul ala.
    daaaar amr 8 zile lucratoare pana la una bucata saptamana concediu.

Privacy Policy