S-a găsit o soluţie…

29 Dec 2010 by

Bună dimineaţa.

In caz că v-a scăpat ieri, nu rataţi azi:

Munca la domiciliu, soluţia pentru viitoarele mame

Acum, mâna sus, cine consideră chestia asta viabilă (adică are măcar vaga speranţă că angajatorul român îi va accepta aşa o propunere).

Related Posts

Tags

Share This

8 Comments

 1. Hai ca m-ai facut sa rad.

 2. In ideea ca oricum mamele stau acasa degeaba, nu:):)? Si copilul respectiv trebuie doar supravegheat ocazional sa nu se arunce de la geam sau sa nu porneasca aragazul.

 3. Pai eu as accepta [sunt angajator].
  Dar daca propui asa ceva unui angajat nush cati ar accepta, sincer :)) Nu in Romania, in orice caz

 4. Cristina

  O solutie? Asta e mai degraba o (alta) aberatie. Sau chiar o si mai mare bataie de joc. Am incercat sa particip la o teleconferinta de acasa. De 1 ora si jumatate. Nu am inteles absolut nimic, nu am putut lega doua fraze si, mai mult, fi-miu s-a dezlantuit intr-un urlet infernal. Poate sa lucrezi de acasa si sa fii asistata de o bona e o solutie.

  Si angajatorii care ar accepta… sa fim seriosi, cum ar fi sa suni angajata (pe care o platesti) sa-i dai un task si ea sa-ti spuna “Sorry, sunt in parc, vorbim peste o ora”. Nu merge. Cel putin nu in joburile obisnuite, cu dead-line-uri. Daca ceea ce faci tu suporta ore sau chiar zile intregi de amanare, atunci da.

  • Cristina, presupun ca pentru traducatori, copy-writeri şi scriitori la ziar s-ar putea. Dar nu cred ca daca ma duc la seful meu si-i propun sa-i trimit interviurile pe mail o sa si accepte.

Privacy Policy