Sakura şi Floarea invizibilă

19 Apr 2010 by

Am mers în Grădina Botanică, sperând că ne vom întoarce cu material numai bun de visat noaptea. Dar veştile sunt destul de triste. Lalelele s-au cam dus, magnoliile idem. Găsiţi ceva panseluţe şi câteva narcise. Merită să mergeţi pentru a vedea un cireş japonez înflorit. El însuşi este un spectacol.

Aerul e curat şi e destul de linişte. Dar Grădina Botanică e destul de tristă, mai ales pentru cei ce au avut ocazia să vadă măcar prin PPS-uri cum arată alte grădini din alte oraşe… Eu cunosc un parc în Craiova care ar putea bate de departe ce am văzut azi.

Să luăm însă partea bună a lucrurilor şi să vă arătăm ce am văzut. Irina a găsit chiar şi floarea invizibilă, despre care pot să vă spun că are “Parfumdecevreitu”. Cu bicicleta încă se teme să se avânte prea tare, are şi momente în care prinde aripi, dar şi fracţiuni de secundă în care din cauza fricii aproape că-şi pierde echilibrul. Aşa a aflat astăzi că frica ucide mintea. Altfel, a fost o zi frumoasă pentru ea, care s-a terminat cu îngheţată de ciocolată şi căpşuni. Pentru mine, a fost ziua cu flori de cireş.

6 Comments

 1. alina

  minunat. la noi e toamna deplina, dar la fel de frumoasa, deocamdata, ca primavara voastra. 🙂

  • Toamna si primavara sunt anotimpurile mele preferare, in special in zilele in care nu ploua foarte mult.

 2. mi-am amintit cat de scurt era drumul dintre caminele din “6 martie” pana la “botanica. acolo aveau “laboratoare” mironositele de le biologie….
  mai infloresc pomii acolo, chiar daca eu nu mai pot sa mai trec pe acolo?????

 3. Ale

  Esti frumoasa, Ada.

Privacy Policy