Salut, sunt eu, Dragonel

31 Dec 2013 by

dragonel

Doamnelor și domnilor, bine v-am găsit în ultima zi din 2013. După cum se vede și în imagine, this is Dragonel Speaking, sunt aici, călare pe situație. Nu știu exact în ce familie am nimerit, nici n-am îndrăznit să mă dau jos, mă ascund după chestia roșie și ascuțită, poate, poate scap de degețelele creaturii ciufulite ce face haos pe aici prin casă. 

Persoana cea mai înaltă și cu ochelari tot meșterește cu o șurubelniță în diverse chestii, persoana ciufulită schiază pe covor lia pe schiuricălare pe două bucăți de carton. Mai e un fel de statuie ce stă numai într-un colț pe canapea, toată ziua cu nasul într-o chestie roz despre care n-aș putea să vă spun ce este și la ce folosește. Ar mai fi și persoana de la al cărui computer butonez. Nu-nțeleg cu ce se ocupă, stă mai mult în camera cea mai mică din toată casa, dinspre care se tot aud zgomote metalice și de sticle ce se rostogolesc pe gresie. De câte ori se deschide ușa însă vin de acolo niște mirosuri de fripturi și alte chestii de-mi vine să mă ridic și să plutesc în acea direcție, ca-n Tom și Jerry. 

Altfel, ce să vă mai povestesc, se întâmplă lucruri din care nu pricep prea multe, ba se râde, ba se plânge, ciumăfaia mică se jelește cam tot timpul iar cei mari se-nvârtesc cam mult în jurul axei sale. 

În premieră pe țară, urările din 2012 reloaded și alegerile de anul trecut, că nu mă pricep să scriu chestii profunde.

Cam atât. Să vă fie bine și să ne auzim cât mai curând! La mulți ani! Și acum, un cântec vesel să cântăm:

 

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. ady

  La multi ani!

 2. Lizi

  La multi ani, Dragonel 🙂 si la toata familia!Cred ca ai nimerit f bine:o familie ce se construieste frumos de cei mari si de cei mici, si cum zilele acestea mi-a tot venit o vorba frumoasa si buna de-a Reginei, ti-o spun si tie “o familie in care nu te vei plictisi”.La multi ani buni!
  Un cititor

 3. mamaluimihai

  La multi ani, fericiti, alaturi de cei/cele dragi!

 4. Andreea

  La multi ani! Tot ce va doriti sa vi se intample in 2014!
  Distractie placuta alaturi de Persoana cea mai înaltă și cu ochelari,persoana ciufulită, statuia minunata si de Doamna care face minuni culinare in bucatarie!

 5. dan

  La multi ani ! Sa fim sanatosi, restul e un fleac 🙂 sa auzim numai de bine.

Privacy Policy