Șantaj la Mega Image

28 Feb 2014 by

Trebuie s-o spună cineva.

Treaba asta cu cartonașele e mizerabilă.

OK, îmi dai niște cartonașe la fiecare 9 euro pe care îi cheltui în magazinul tău. Mă pui să cumpăr și un albun de vreo 5 euro cu ocazia asta. Am doi copii, trebuie să cumpăr două. În plus, mă trezesc că Sora cea Mare îmi bagă în coș chestii gen bacon deși n-ar pune gura pe așa ceva nici moartă, dar ce să facă, se sacrifică, pentru că e cu cartonașe. Mboooon. Pot să trăiesc cu asta, dacă sunt suficient de vigilentă reușesc să le scot din coș până la casă.

Se păruiește cu cea mică. E mică și i le smulge din catalog și i le mănâncă, la propriu. Pot să trăiesc și cu asta. Cât timp nu curge sânge pe sub ușă e ok.

Ajung să fac schimb de cartonașe eu cu alte mame. Asta e, ce nu facem pentru copiii noștri, suntem capabile chiar să ne întâlnim preț de mai puțin de un minut, alergând până la jumătatea drumului, să facem schimb de ce n-ai tu și ce-mi dai mie, ca-n filmele cu droguri.

Dar de săptămâna asta, nu mai dați cartonașe la fiecare 40 de lei. Dați doar la anumite produse. Pe care nu le cumpăr în mod obișnuit, de vreme ce coșul meu n-a meritat nici un pachet. Și ăsta e șantaj. Că acasă copiii plâng după mizeriile voastre de cartonașe. Și pot să plângă până poimâine, că eu la șantajul supermarket-ului nu cedez. Nu, n-am să cumpăr chipsuri cu mărar doar pentru că aveți voi prea multe în depozit. N-au decât să plângă până le seacă lacrimile.

AM ZIS.

PS: NU, nici tacâmurile voastre nu mi-au plăcut.

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Ale

  Am cartonase la schimb : )

 2. Ale

  Pai: suntem capabile chiar să ne întâlnim preț de mai puțin de un minut, alergând până la jumătatea drumului, să facem schimb de ce n-ai tu și ce-mi dai mie, ca-n filmele cu droguri?

  • Ada

   nu mai vreau quickie, vreau the real deal. vreau sa ma pui pe carnetelul tau de bal si vreau sa te vad MINIM o ora. am zis.

Privacy Policy