Săruta-ți-aș tălpile

30 May 2011 by

Oricine vede un bebeluș în picioruțele goale, nu poate să nu se mire. Uite ce mici sunt! Uite ce frumoase! Ce le-aș mai pupa! Nu pot să cred că și noi am fost așa! Parcă ieri era așa și-a noastră, și-acum are trei ani deja/a-nceput școala/pleacă la facultate.

Aceeași fascinație o avem și pentru mânuțe. Adevărul e că-s mici și drăgălașe. Dar pe mânuțe să nu pupați bebelușii. Mânuțele și le bagă în gură. Pupați-i pe creștet sau pe tălpițe, dacă vă dă mama voie. Și fotografiați-i des, cât sunt mici și încap pe-o palmă.

Related Posts

Tags

Share This

8 Comments

 1. nina

  Eu i-am luat amprentele manutelor si picioruselor pe hartie de desen cu culori de apa….asa am mereu langa mine urmele momentelor in care fiul meu era minunat de mic..

 2. ooo, dar ce-a crescut 🙂 ce lunga pare la tati in brate 🙂

 3. Of, unde a fost postarea asta acu un an si ceva, sa o trimit la toti cunoscutii mei, ca un apropo la ce au voie sa pupe?

 4. Si eu, ecou (vocea a doua!) pe langa Ajnanina: ce-a crescuuuut!!!
  E atat de relaxata… si pare (in absenta proportiilor evidente…) mai mare decat e 🙂
  Sa fie sanatoasa si vesela, si sa mai puneti poze cu ea!

 5. sabina

  eu si acum ii pup piciorusele, ca-s asa dulci… nu prea mai sta ea la dragalit, deh, copil cu personalitate. la aproape 3 ani nici nu ma asteptam la altceva. asa ca profita, ca maine-poimaine nu te mai lasa 🙂

 6. mimi

  normal e sa intrebi mama ce e ok sa faci, dar sunt atat de draguti incat uneori e tare greu sa nu mangai cu degetele o manuta minuscula sau un piciorus plin de pernute.

Privacy Policy