Satul din inimile noastre

16 Jul 2012 by

Nu, n-aţi greşit, sunteţi unde trebuie, chiar dacă au dispărut numele de pe căsuţele de pe frontispiciu, voi ştiţi că sunteţi în inimile noastre. Dar site-ul a crescut, vechiul schelet i-a rămas mic şi avea nevoie de alte funcţionalităţi, care să se adapteze mai bine la nevoile noastre.

Să ne spuneţi cum se vede, da? I-ar fi util lui Don Pandele. De asemenea, vom încerca să adaptăm tema asta la ce e mai bine pentru toată lumea. O vreme e posibil să vedeţi chestii ciudate pe aici.

Mulţumim!

 

LE: mai căutăm. Ne lovim de dificultăţi neaşteptate.

Related Posts

Share This

25 Comments

 1. La mine se vede bine, aerisit. Are un aer de shabby chic 🙂
  Îmi place!

 2. Andreea

  Mie imi placea mai mult inainte dar inteleg nevoia de schimbare 😀 . Toti trebuie sa evoluam cumva . Ce va propun (sfatuiesc) e sa schimbati un pic modelul titlului si subtitlului deoarece e la fel ca un blog , jocul urban si au o denumire tot de genul “in joaca” si sa nu se confunde. In rest numai bine ! Sa dea Domnul sa aveti nevoie si de mai mult spatiu (cum ar veni sa evoluati si mai mult ! )

  • Draga Andreea, multumim de feedback. Stiu blogul joc urban, stiu ca si ei au un capitol numit in joaca. Totusi, cronologic luand-o, blogul meu se cheama asa din 2007. Sansele sa fie confundate, zic eu, sunt mici, tocmai de aceea n-am reactionat in nici un fel cand am vazut ca mai exista un in joaca, aparut dupa noi, in 2009, desi poate ar fi trebuit. Multumesc ca mi-ai atras atentia.Acum vad ca au fix acceasi tema, deci o vom schimba pe asta.

   • Păi… odată că pe vremea când eu l-am făcut pe “înjoacă” (acesta fiind blogul “pui”, de familie, al blogului meu personal – jocurban), l-am făcut pe wordpress şi nici măcar nu te citeam pe atunci, iar apoi – când mi-am luat domeniu propriu pe .ro, l-am adus şi pe acesta ca pe o extensie a blogului mare… aşa s-a nimerit, n-a avut nicio legătură cu voi, deşi între timp te descoperisem şi devenisem cititoare fidelă a ta. 🙂

    Eu zic că nu-i nimic de “împărţit” aici, niciun pericol să ne confunde cineva. 🙂

    Iar tema e frumos aranjată, aţi făcut treabă bună! 😉

    • Indeed, Don Pandele sa traiasca. A facut treaba buna cu tema, mai ales ca i-am zis ca asta mai lipsea, sa semene site-urile si grafic nu doar la denumirea extensiei. Acuma, daca la voi e doar o extensie si ati putea s-o inlocuiti cu “de-a mama, tata, si copiii” de exemplu, eu nu m-as supara, si cred ca nici motoarele de cautare. Daca insa alaturarea asta de cuvinte, in joaca, va e atat de draga ca nu puteti renunta la extensie din motive de nostalgie nu ne ramane decat sa spunem ca suntem site-uri gemene, fac si eu o extensie jocurban ca sa motivez ingemanarea in ambele sensuri si nimeni n-are nici o problema.

     • 🙂 După cum te ştiu de activă, anul viitor schimbi iar tema şi n-o să mai fie nicio confuzie!… Asta aşa, pentru cei care prin absurd ar putea avea o problemă cu site-urile noastre! 🙂

 3. si vezi ca n-ati scapat de troienei (am trimis un mail cu screenshot-uri mai demult) 🙂
  e o chestie de server (banuiesc), m-am mai lovit si pe un alt blog de ea…

  • Oh joy! Don Pandele zice ca nu e de la noi. Nu insist in seara asta, ca atmosfera e deja tensionata. Zice sa verifici executabilele pe care ti le raporteaza antivirusul (java si firefox). Don’t kill the messenger.

 4. balanuca

  Doamna, mie pe formatul cel nou imi lipseste lista blogurilor prietene, de care ma foloseam cu mare drag. Altminteri, prietenoasa tema.

 5. balanuca

  Aaa, scuze, am vazut-o dar ca o carcotasha eu tot ma plang: e doar pe homepage, iar eu ajung de multe ori via facebook direct in interiorul unei postari. Se poate face ceva? Nu da cu pietre, sunt si eu mica si lenesa…

 6. ceska777

  Sunt trista caci mi-am pierdut resedinta din cel mai frumos sat. Aveam vecini tare de treaba, primarita fata buna………… nu vreau la oras, asta e cert. Ce ma fac?

 7. dan

  nu imi place. inca nu stiu de ce, o sa mai analizez si mai spun. daca e facut pentru cei cu ipad cu atit mai rau.

  • Cum adica, Dane, cu atat mai rau?

   • dan

    pai draga Ada, e de ajuns ca unii au ipad si altii nu :). acum se modifica si blogul pentru ei?
    inainte de schimbare puteam sari mai usor de la un post la altul, acum de ex daca citesc o postare trebuie sa ma duc inapoi daca vreau sa vad ce ai mai scris. si inca ceva: ” sa se deschida linkurile in alt tab, ca oriunde vrei sa mergi pierzi pagina initiala”.

    • Nici o treaba cu ipadul, Dane. Discutia aia era legata de niste povesti de-ale mele, nici o treaba cu site-ul. Ca intamplator am descoperit si niste disfunctionalitati pe ipad, a fost doar o coincidenta.

 8. Andreea

  Arata super acum ! Imi place mult !

 9. lunna

  Foarte faina. Pe Chrome se vede excelent. My two cents, as delimita ceva mai bine denumirile din titlu sau as mai inchide putin la culoare fontul 🙂

  Multumim don Pandele!

 10. Orianna

  Frumos blog, mie imi place. Ca feedback, as seta undeva ca default sa se deschida linkurile in alt tab, ca orinde vrei sa mergi pierzi pagina initiala.
  Da daca nu se poate e bine si asa, ca ce ma pricep eu cu bitisorii lui Don Pandele, stie el mai bine.
  Pana una alta multumim ca ne incanti cu posturile tale.

 11. Don Pandele

  La cererea publicului, am reintrodus “săgeţile” care vă conduc la articolul urmator/anterior, după ce aţi citit un post, fără a mai fi nevoie să vă întoarceţi “acasă”. Acestea se găsesc la baza paginii, sub caseta pentru comentarii.

Privacy Policy