Scrie-i lui Moș Crăciun, ediția 2011

16 Nov 2011 by

N-am să reiau polologhia, citiți dumneavoastră aici. Ce trebuie să știți este că în anii trecuți, grație Poștei Române, am dat și rateuri, de aceea, anul acesta, o iau mai din pripă. Așadar, adresa secretarei Moșului este ada la injoaca.ro. Aștept scrisorile până la 1 decembrie. Ele trebuie să conțină: numele, prenumele copilului, vârsta, o mică poveste despre ce a făcut și cum a făcut, fie că a fost rău sau bine, pe cât posibil declarația să fie olografă. Asta înseamnă că puneți copilul să scrie cu mana lui, așa cum poate, faceți poză și trimiteți ca attachment. Dacă e prea mic ca să scrie, interogați-l și redați dialogul.

Ce primiți în schimb: scrisoare personalizată, pe foaie cu antet, în plic cu ștampilă și steluțe fermecate care se vor împrăștia feeric pe covor (dar pot fi adunate cu mânuțele, după).

Aș ruga clienții satisfăcuți să lase aci un semn, ca să se vadă că a fost fun anii trecuți.

Pe clienții nesatisfăcuți, îi mai rog o dată să mă scuze că Poșta națională uneori sucks.

Ideea e să ne distrăm cu toții.

Cât vă costă?

As usual, nimic. Hârtia, timbrele, plicurile, ștampila, steluțele și tonerul sunt din partea casei.

Dacă – pentru conținutul original – doriți să faceți o donație în contul blogului și nu vi se pare această idee din cale afară de obraznică, pușculița noastră e aici. Donațiile nu sunt obligatorii, sunt binevenite.

Ho, ho, ho!

 

Related Posts

Tags

Share This

18 Comments

 1. ceska777

  Ada, scrii si in germana?

 2. MAMA LUI ANDREI

  off topic… dra sora cea meare a scris? pot sa folosesc sa arat ca model, uite ce face o fetita de o seama cu tine…

 3. Andreea

  Noi, noi am primit o frumoasa scrisoare de la Mosu` anul trecut. Stelutele cred ca se mai gasesc si acum prin cateva unghere. Ne inscriem si anul acesta. Cu mare drag! Si multa nerabdare!

 4. ceska777

  Pai atunci ii voi traduce eu scrisoarea de la MOs. Si fiindca e pt strainatate vom dona ceva poate pentru fondul de toner al mosului. Vrem pe mail IBAN-ul!

  • Am facut o pagina numita pusculita. acolo sunt trecute doua numere de cont. Mosul iti multumeste!

 5. Dan

  sa nu uit sa spun: ma inscriu si eu cu 2 bucati scrisori. anul trecut am ratat. acum sper sa nu. multumim tare frumos.

  • Dan, am nevoie de un e-mail detaliat despre fiecare copil in parte. Si sa stii ca la familiile cu multi copii, obiceiul e ca fratele cel mare sa-i citeasca (daca poate) celui mic. Trimit o singura scrisoare pentru fiecare. E ok asa?

 6. Noe

  minunata ideea! vreau si eu IBAN pe mail:)

 7. noi suntem strumfi 🙂 2 anisori dar vrem si noi o scrisorica..nu de alta dar deja umbla piciul de cateva zile cu ciorapelul in forma de Mos Craciun,sa il agate te miri pe unde , intrucat stie ca acolo va vedea curand o masinuta:):)

 8. LIV

  Bine v-am gasit! Frumoasa idee! Noi azi am lipit pe geamul ferestrei niscai stelute aurii, ca sa nu incurce mosul ferestrele. Vezi, si noi am inceput devreme.
  Deci, mosule putem sa-ti trimitem o scrisoare pe mail? Si eu care credeam ca-n Laponia ta…bietii reni trag saniutele pline cu saci, incarcati de scrisori. Imi place de tine mosule, ca esti in pas cu vremurile, ca sa zic asa!

 9. Dan

  am revenit cu inca 2 copii(verisorii primari ai celor 2 bucati anterioare). o sa trimit un email cu detaliile. e ok sau cerem deja prea mult Mosului?

 10. irina

  Aici pot sa scriu cate ceva despre fetita mea minunata, pentru ca si ea sa primeasca, prin bunavointa domniilor voastre, o scrisoare de la Mos Craciun?

 11. Pasarica Cristina

  Buna ziua,
  Foarte frumoasa aceasta idee.
  Ma puteti ajuta si pe mine spunadu-mi unde pot trimite si eu o scrisorica?O adresa de email,sau cum?
  Multumesc

Trackbacks/Pingbacks

 1. Telegrama de la Polul Nord | In joaca - [...] 2011 [...]
Privacy Policy