Se caută profesori. O invitație la Salină.

7 Apr 2016 by

Mă scuzați că sunt pe fugă dar se întâmplă lucruri în 3d așa că… da, deci, pe repede înainte.

Dacă știți pe cineva în an terminal de facultate sau cu studii superioare absolvite și interesat de o carieră în educație, vă rog să le spuneți că până pe 17 aprilie se pot înscrie în programul Teach for Romania.

Eu nu îi cunosc pe organizatori, dar ceea ce propun ei mi se pare interesant. Vă invit să-i cunoașteți.

În altă ordine de idei, pe 10 aprilie la ora 11 am fost invitată la o salină în București. Cum mi-e un pic greu să găsesc bilete de avion în timp așa scurt, i-am rugat pe cei ce au fost așa simpatici să mă invite (hello, am plecat de un an și jumătate, acum pe bune…) să dea invitația mea unui cititor al blogului meu. Așadar, dacă e cineva interesat să meargă duminica asta la Salină (e pe langa stația de metrou Piața Muncii) și pe urmă să îmi povestească și mie, lăsați un comentariu aici. Veți fi în compania celor mai cunoscuți bloggeri bucureșteni pe nișa asta de parenting, așa că puteți socializa frumos.

Condiția de participare: să ne cunoaștem cât de cât. Adică să fi schimbat măcar două vorbe într-un comentariu în ultimii … cinci ani, voila. Dacă-s mai mulți doritori, om face o tragere la sorți.

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy