Secțiunea

15 Jan 2012 by

Cam așa. Da! Buona Domenica!

Related Posts

Tags

Share This

11 Comments

  1. Andreea

    Wow ce culori vii ! Nici nu pare comestibil la cat de frumos e 😀 .

    • Andreea, mananc de ieri din el, sunt inca vie. Avem doar ceva urme verzi pe limba si pe dinti, dar e ok.

      • Andreea

        Am zis doar ca nu pare,nu ca nu ar fi comestibil , nu ma indoiam de treaba asta.Inca ma minunez cat de vii sunt culorile si salivez dupa o portie. Am impresia ca fie imi aleg gresit cuvintele fie sunt gresit inteleasa. Nu a fost pic de rautate in vorbele mele.

        • Dar nici nu te-am banuit de rautate:) Departe de mine gandul asta. Chiar si eu ma gandeam ca la cat e de colorat, daca l-as vedea undeva de comandat sigur nu l-as cumpara gandindu-ma ca n-are cum sa fie bun.

  2. Andreea

    Cat am asteptat eu poza asta! Frumos si pofticios!

    • E foarte fain dar nu e cum trebuie. Reteta originala era altfel. Acum planuiesc partea a doua, numai pt ca TREBUIE sa-mi iasa. E deja ceva personal. Ma gandesc cum sa-l fac si comestibil nu doar frumos.

  3. Aaa, ce frumos! Cit de cu bolta a cazut pe spate sarbatorita?

    • Nu foarte, ea vrea pufosenia de la Alice. E un tort in forma de pui de foca. Asta e.:) Alice 1 – Mama 0

  4. manuela

    Suuper a iesit tortul tău, fooarte vesel! 🙂 Culorile astea de la Wilton sunt amazing, si eu le iubesc…
    Dacă vrei să-l refaci mai pe gustul vostru si dacă sunteți amatori de ciocolată, poți să faci tort ROGVAIV pe bază de mousse de ciocolată albă. Soțul meu a mâncat odată la un restaurant un tort numit “Marele zid chinezesc cu 7 straturi de ciocolată” si atâta l-a pomenit că până la urmă de ziua lui am făcut si eu ceva similar, cu 7 straturi de mousse de ciocolată. Rețeta de mousee e simplă: o ciocolată albă topită la abur, amestecată cu două gălbenusuri (după ce s-a răcorit un pic cioco) cu cele două albuse bătute spună si cu câteva linguri de friscă bătută bine. Din cantitatea asta îți iasă minim două straturi de curcubeu 🙂 si poți să aromezi fiecare strat cu ceva – de exemplu portocaliu cu portocală, etc. Trebuie lăsat la frigider să de întărească straturile, se întăresc repede, în câteva minute.
    Când am făcut eu zidul chinezesc din ciocolată 🙂 tot cu 7 staturi am făcut un degrade de ciocolate, de la abl la dark intens, folosind diferite tipuri de ciocolată si proporții diferite de ou si de friscă bătută. La gust e foarte misto, de calorii nu discut 🙂 că nu interesază având în vedere că mănânci asa ceva o dată pe an!

  5. Arata superb, foarte frumoase culorile, intr-adevar. Cand te apuci sa-l refaci? 🙂

css.php Privacy Policy