Shameless Promo: Abonați-vă la Ora de Poveste cu Ada!

30 Sep 2016 by

Dragă cititorule,

Ne cunoaștem de ceva vreme și știu că dacă ești pe aici, vii fiindcă îți plac poveștile sau poate că ne placi un pic și pe mine și pe ai mei (de la cei cu coadă, la cei cu codițe ori cu riduri).

Te rog să mă ajuți să suțin  pe termen lung Ora de Poveste cu Ada. Am povestit pe larg aici cât costă o poveste și de ce nu le pot oferi pe toate pe gratis. Îmi doresc însă să pot continua acest proiect, care aduce bucurie în multe case. În acest moment, pe pagina de Soundcloud am aproape 15.000 de audiții în total pentru poveștile deja postate. Abonați însă am mai puțin de 20. Povești pregătite și în curs de editare aș avea până prin luna iunie anul viitor. Sunt povești clasice, sunt basme ale popoarelor, sunt povești scrise de mine, nou-nouțe, menite să aline, să explice, să vindece, să amuze, să ajute. Abonații mei au acces și la ultimele apariții de pe piața de carte pentru copii, grație amabilității unora dintre editurile românești, ce-mi permit să le înregistrez poveștile. Acestea sunt oferite ca bonus – gratuit – în cadrul abonamentelor. 15.000 de audiții înseamnă enorm, ca expunere. Înseamnă că există interes, că e nevoie de povești, că are cine să le asculte. Am nevoie însă și de ascultători plătitori. Aici intervii tu.

Iată cum mă poți ajuta:

Donează o sumă modică pentru oricare dintre poveștile deja postate pe pagina de Soundcloud, care crezi că îi va plăcea copilului tău. Pentru 9 lei vei primi link spre fișierul cu toată povestea.

Cumpără un abonament lunar. Pentru 50 de lei, vei avea acces la 4 povești noi, una pe săptămână. Abonamentul trebuie reînnoit la începutul fiecărei luni.

Cumpără un abonament pe 3 luni cu 100 de lei. Asta înseamnă că vei avea 12 povești pentru mai puțin de 10 lei fiecare.

Poți dona direct în contul meu ING (RO40INGB0000999900744763, pe numele Andreea Demirgian) sau prin paypal (la ada@lirismedia.com) echivalentul a 9, 35, 100 de lei în orice monedă dorești.

Trimite-mi apoi un e-mail pe adresa ada@injoaca.ro cu subiectul “te susțin” în care spune-mi ce variantă ai plătit. Vei intra astfel în baza mea de date și vei primi povești in mod regulat. Acest pas este foarte important. Dacă doar transferi banii, fără să îmi scrii, nu te pot adăuga în baza de date și nu te pot contacta.

Iată ce povești vor primi susținătorii mei în săptămânile următoare:

3 oct Spiridușii din inima munților
10 oct Raiul Pisicilor
17 Oct Muzicanții din Bremen
24 Oct Aventurile lui Ari, călărețul dragonului-nor
31 Oct Nuielușa fermecată
7 Nov Bucătăreasa zânelor
14 Nov Sarea în bucate
21 nov Prâslea și Merele de aur
28 Nov Pădurea vrăjită
BONUS: Mog, Pisica uitucă

Dacă mai știi pe cineva care ar putea fi interesat de Ora de Poveste, te rog să îi trimiți un link către acest articol.

Îți mulțumesc anticipat pentru susținere.

 

Drag,

Ada

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy