Și-au așternut covorul roșu…

16 Sep 2011 by

Covor roșu – check

Șampanie – check

Multe femei în rochii negre și albe – check

Și mai multe în rochii roșii – check.

Mulți băieți tineri, nalți și cu papion roș, plasați strategic peste tot  – check

The usual suspects (Andreea Marin, Andreea Raicu și încă multe alte Andree) – Check.

Deci… ce-am câștigat eu după ziua de azi, sigur vă-ntrebați.

Câteva ore cu voi, ore de joacă de-a rochia 1 vs rochia 2, biberon vs bonton.

Da, am purtat rochia lor roșie și, din curtoazie, bijuteriile lor (deși înclinam și eu spre perlele mele dragi). Am ajuns la 19.40, după ce am spălat și hrănit copila îndelung.

Imaginea Liei râzând când îi spuneam “Lasă-mă să plec în lume, că mă-ntorc repede, pe cuvânt”. Ea râdea și nu-mi dădea drumul și pace.

Imaginea Irinei mâțâindu-se că nu e drept să mergi acolo unde nu sunt primiți și copiii într-o seară de joi.

Un cristal de pus la colecție. Mi-au scris greșit numele de familie, dar era de așteptat. Dacă eram cuminte și luam numele soțului și mă chema Andreea Petre, sigur nu-l greșeau. O fi un semn?

O poză cu Smiley – nu era chiar lângă mine, dar era cinci premiante mai încolo.Pe aceeași scenă erau Roxana Duduș de la LLL (att fata de la tvr, Leche se citește Lece nu Leș) și ar fi trebuit să urce și Sandra Ecobescu. Da, ar fi fost o onoare, dar n-a venit. Mi-ar fi plăcut să o revăd.

O cupă de șampanie dată peste cap pe repede înainte, de cald, de sete, de emoție. Emoții nejustuficate până la urmă, am reușit să mă strecor și prin această mulțime precum gâsca prin apă. De data asta la brațul soțului. Oameni buni, am ieșit din lume, nu mai cunosc pe nimeni. Dar pe nimeni… Senzație stranie ca asta, mai rar.

O recapitulare a câtorva idei de preparate pentru musafiri cu fițe (prosciuto cu pepene galben, brânză cu mucegaiuri nobile combinată cu struguri albi și clasicele roșii cherry cu bulgărași de mozarella). De ținut minte.

Certitudinea că Lia nu e de biberon (nici 20 de mililitri n-a servit).

Ocazia de a i-l cumpăra Irinei pe puiul Pisei, jucăria ei preferată (what were the odds?).

Un super concert cu muzică din anii ’30 susținut de Irina Sârbu. Foarte fain, de văzut și de ascultat. Dacă nu știți cine e Irina Sârbu, vă zic eu. E Șoricelul Rică, de la Clasic E Fantastic. Uneori șoriceii se transformă cât ai clipi din ochi în femei foarte frumoase și talentate. De Rică vorbesc. De fapt despre Irina. Bravo, Chapeau!

Little Red Dress, parfumul. Nu l-am desfăcut, am nasul înfundat și n-aș simți mirosul. Mai aștept.

Deci, mulțumesc Avon pentru rochia mea roșie cu fermoar la spate și vouă celor ce ați optat pentru rochia 1, pe care, după cum se va vedea la un moment dat și-n poze, am purtat-o.

Și-acum că pauza s-a terminat, mă-ntorc la răceala mea de toamnă, care pare să nu se mai termine. Nu uitați mâine de concertul lui Bogdan Ota, sper să nu plouă și să putem merge și noi.

Related Posts

Share This

20 Comments

 1. Sa-ti fie de bine!

 2. Buna dimineata si felicitari !!!
  Ma bucur ca ai fost printre premiante, cu siguranta, ai schimbat multe, sanatate multa

 3. Liv

  Eu dupa ce am votat rochia ta in care erai atat de frumoasa la botezul Liei si intarzierea datorata alaptataului pruncutei (scriam cu Mara pe genunchi, undeva la ora la care erai deja imbracata dar ce conta, ma jucam si eu, na!)fetita cu ochi albastri apasa cu un degetel mirosind a biscuiti pe o tasta si dispare tot ce am scris.
  E, acum e in scaunelul ei de masa si nu mai poate sa ajunga la taste, asa ca apuci sa citesti ce scriu.
  E grozava fotografia facuta de Laur, presupun cu tot cu gropita din obrazul drept.
  Tare bine trebuie ca a fost la brat de sot, prin lume, cu nici un copilas atarnat de fusta, pardon rochie!

  • A fost bine. Dar cand am zis ok acum ce facem e abia noua ne mai plimbam sau mergem acasa, ghici ce s-a intamplat.

   • liv

    N-am nici cea mai mica indoiala, ca v-ati intors pe calcaie si in 20 de minute, va stergeati pe covorasul din fata usii casei voastre!
    Acu’ daca n-a fost asa, minte-ma nitel, nu fii cruda!

    • Nu mai stiu daca fix in 20 de minute da’n orice caz, am luat niste eclere si ne-am urcat in taxi. Acasa am baut un pahar de vin cu Nana, am mancat un ecler si pe urma ne-am uitat la TV. Pe cat ziceati ca se da pensia?:)

 4. Lady in red:))

 5. Nora Cosmin

  Très belle photo, très belle femme 🙂

  • It’s in the eye of the beholder:) Merci, Nora.

   • Nora Cosmin

    It’s not just in the eye of the beholder :-). Putem aplica si proverbul (romanesc, de data asta :-)) ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place 🙂

 6. Felicitari, Ada! Eu am votat cat am putut de des, esti minunata! La ora la care tu erai deja in pat, dupa petrecere, eu am votat rochia 1 si bonton-ul, dar poll-ul era inchis deja. As fi adaugat si o floare neagra pe rochie, doar asa, pentru picatura in ocean. Ei, lasa c-or mai fo ocazii…

 7. Marvic Dem

  Felicitari pentru nominalizare! Esti asa de frumoasa, cu cine semeni?

 8. Ioana

  Felicitati! Esti f frumoasa!
  si acum sa zic: am zis eu ca nu o sa serveasca biberon? 🙂 oricum, sper ca a fost totul ok 🙂

Privacy Policy