Si cele mai solide cupluri iau cate o pauza

30 May 2010 by

Pe Ada o stiu mereu lipita de El. I-am vazut pe amandoi si ma gandesc la ei ca la un cuplu solid care impart vorbe mestesugite si traiesc impreuna povesti pe Dealul Academiei.

Ada e mereu pe drumuri. Si intodeauna e insotita de umbra ei si de El. I-am vazut escaladand dintr-o suflare drumuri de tara si ii stiu bravi si curajosi prin Bucuresti. Cand ii sare Adei mustarul e evident ca si lui ii crapa vreo bujie. Chestie de empatie.

El o iubeste si-o vrajeste pe Irina. Irina il iubeste si-l alinta. Acum o sa ia o pauza. De comun acord. Ada calca rufe si face bagaje. Irina probabil ca l-a uitat (complet) absorbita de sortatul rochitelor pentru geamantan.

El sta sub geam. Nu stie incotro s-o ia. Asa ca sta locului. Si le va astepta acolo ca un prieten de nadejde. Bucurandu-se de timpul de studiu. Pentru ca motorul lui toarce un plan ingenios: cum sa dea din stergatoare fericit cand o sa i se intoarca fetele din vacanta.

Pentru ca el, Costica, e un tip de nadejde! Si un sentimental… Dupa cum spuneam si cele mai solide cupluri mai iau cate o pauza. Ada si Irina pleaca in vacanta!

DON’T FORGET TO WRIIIIIIIIIIIIITE!

PS: Sunt sigura ca Ada o sa-i aduca un cadou!

(Papadie)

Privacy Policy