Și dacă v-ați întâlni azi cu experții Pampers, ce i-ați întreba?

13 Feb 2013 by

În această după-amiază mă întâlnesc cu Bogdana Rusescu, Senior Specialist Brand Communications și Consumer Relations Coordinator la Procter & Gamble, cu medicul pediatru Roxana Rusu Pusca și cu psihologul Cristiana Haica. Ne vedem să stăm de vorbă despre Pampers. Sunt foarte curioasă să văd cum se va desfășura întâlnirea, dar aș vrea să vă întreb, dacă ați fi cu mine acolo, ce i-ați întreba? Eu sigur vreau să aflu de ce anumiți pamperși miros atât de urât.

Voi ce curiozități aveți? Scrieți-le aici până la ora 17.00. Mulțumesc.

Altfel… azi nu mă sunați, am o agendă foarte încărcată, nici nu știu când și cum voi ajunge în toate locurile. Am de mers o grămadă. Mi-am luat zi liberă de la radio ca să le pot face pe toate. E bine. Particip la convenția bloggerilor de parenting ce are loc la Prima TV, unde se filmează în devălmășie vreo 9 episoade din Totul despre mame. Pe mine m-au chemat să povestesc ce e aia o mamă perfectă. Dacă aveți idei și la tema asta, vă rog comentați până la ora 14.30. Voi fi purtătoarea voastră de cuvânt.

Și nu în ultimul rând…

Mai am câteva locuri la atelierul de sâmbăta asta, nu multe, așa că dacă nu aveți bilete la Mickey Mouse și nici nu știți ce ați putea face în acea dimineață cu copilul, trimiteți un mail la ada la injoaca punct ro și rezervați-i un loc la atelier.

Să aveți o zi bună!

Related Posts

Tags

Share This

17 Comments

 1. Andra

  Buna, Ada!

  Mi-as dori sa stiu cand/daca vor fabrica scutece degradabile in 10-12 saptamani.

  Sunt insarcinata si m-am cam hotarat sa folosesc scutece textile si pe cele biodegradabile la nevoie.

  • Din pacate nu au in plan scutece degradabile in 10-12 saptamani. Stiu ca exista si ca se poate, dar in viitorul apropiat nu au astfel de proiecte.

 2. Exista asa ceva? wow.

 3. Anca D

  Folclorul mamicesc spune ca puneti ceva chimic in pampers, ceva care ar putea dauna pielii bebelusilor, un gel care , cand si cand , apare sub forma de bobite. Dealtfel, ce diferenta ar fi intre pampersul normal si cel sensitive? Cred ca este o ocazie buna sa infirmati zvonurile.

  • Gelul acela se pare ca este de fapt sub forma de granule, care in mod evident sunt chimice, dar toate substantele chimice folosite sunt aprobate de… (ok, imi scapa cine le aproba). In nici un caz nu ar fi primit aprobarea de punere in vanzare daca acele substante ar fi daunat in mod dovedit copiilor. Pampersul sensitive este mai subtire decat cel active baby, contine mai putine granule. E gandit sa fie mai subtire pentru a-i da copilului o senzatie cat mai asemanatoare cu cea pe care noi o experimentam cand punem pe noi o pereche de chiloti. Stim ca o purtam dar nu ne jeneaza, n-o constientizam permanent.

 4. Mihaela

  Desigur ca exista scutece biodegradabile. Dar nu marca Pampers desigur. Cei de la Pampers cred ca sunt experti la capitolul chimicale si substanţe mai mult sau mai puţin toxice/nocive. Eu aşa îmi explic duhoarea pe care o emană – petrol, de cele mai multe ori.

  • Cum ii spuneam si Marei putin mai jos, reprezentanta Pampers spune ca in mod normal, scutecele nu trebuie sa miroasa nicicum.

 5. Acu’ 8 ani, Pamperșii plini de pipi n-aveau miros urât, dimpotrivă, miroseau a ceva sărat gen “supă Knorr”. Acum put de leșini. CE s-a schimbat în structura lor, că asta nu bun deloc.

  (asta dacă nu cumva pipi de fată e mai acid decât pipi de băiat și de-aia pute, dar nu cred 🙂

  • Mihaela

   de fapt ei put şi fără pipi.

   • ‘ai mă, că miros bine. Noi îi mai folosim și pe post de “jucării”, că momentan e fascinată de ei, foșnesc și sunt elastici și gustoși :)))

    • Mihaela

     cu cât miros mai bine, cu atât au mai multe substanţe chimice. Dar na, probabil că numai după ce treci prin experienţe dramatice (cancer) începi să citeşti, să afli şi să renunţi la tot ce reprezintă un risc potenţial pentru sănătate. (Îţi dai seama că poţi trăi foarte bine şi fără parfum, de exemplu, începi să ocoleşti marile companii gen Pampers şi Danone si sa alegi scutece şi iaurturi bio etc)
     Despre protecţia mediului nu mai vorbesc. după noi potopul…

    • Draga Mara and Co,
     Doamna de la Pampers zice ca in mod normal ei nu au voie sa miroasa ingrozitor. De aceea, sfatul doamnei e sa sunati la un numar de telefon pe care il gasiti pe site-ul pampers si sa semnalati mirosul naspa. Compania va trimite pe cineva sa ridice produsul si sa-l trimita la testat. In plus, se inlocuieste produsul.

 6. Ana S.

  Despre procesul de albire si dioxina…
  Succes cu ziua de azi!

  • Reprezentanta Pampers sustine ca produsele lor nu sunt albite. Nici scutecele, nici tampoanele, for that matter.

 7. Mihaela

  Nu exista mama perfecta,

  • Ba da, cum sa nu, doar ca mamele perfecte sunt precum unicornii. Stim despre ei ca exista, dar nu-i vedem decat in filme.

Privacy Policy