Sora cea Mare, sora cea mică

10 Apr 2011 by

Problema cu copiii fotografiați prea des e că își pierd pe undeva zâmbetul natural. Poate și pentru că li se sugerează să-și arate dințișorii când ei n-au chef să facă frumos în fața aparatului.

Probabil că nu suntem noi o excepție, Irina are mii de poze. Făcute de mine, făcute la grădi, făcute de Laur. Nu exagerez, sunt mii. Am reușit să selectez din cele făcute ieri cu Irina și Lia câteva în care Irina nu zâmbește cu zâmbetul de plastic, cum îi spun eu. Am strecurat și o poză cu mândrul tată, înainte de primul lui somn cu comoara la piept. Enjoy!

Related Posts

Tags

Share This

9 Comments

 1. mamabatranafarabraudelana

  va doresc sa aveti aceleasi zambete minunate intreaga viata, iar tie Ada, La multi ani fericiti alaturi de familia ta! Te imbratisam eu si ai mei !

 2. frumoaselor! frumosilor!

 3. Andreea

  Cata gingasie! Sa creasca mari si frumos!

 4. ce draguti is:)

 5. Ce familie frumoasa! Sa te bucuri de ea!

 6. carmenbr

  Sunt minunate surorile! Sa fiti mereu o familie fericita! Superb, sublim!

 7. Ramona

  …sunt minunate pozele! Bucurati-va de bebelusia Liei, va creste atat de repede! Irinei ii sta extraordinar in postura de Sora-cea-Mare!
  Ma bucur nespus pentru voi si va doresc toata fericirea si intelegerea din lume!

 8. alina

  Te urez si aici, ca ba site-ul nu ma lasa, ba telefonul nu mi-l primea la comentat:

  LA MULTI ANI minunati, Ada, da’ de la minunati in sus sa fie, ok? 🙂
  Asa, ca voi, ca ei dragii tai in fotografiile astea.

  ps Ar trebui sa vezi pozele oficiale ale Mariei de kindy si scoala. Zici ca e reclama universala la “Cheeeese!”: un soricel cu zambetul labartat si plin de dintisori marunti al burticii pline de cascaval! 😀
  Eu le fac poze cand nu se uita la mine. Ori de vreau sa fie atente si cu privirea-n obiectiv, le rog nu sa zambeasca (asta numa de le vine natural motivul de zambit), ci sa VORBEASCA! 🙂

 9. alina

  Am citit si postarea anterioara si m-am mai uitat o data la poze, na, ca m-a intrigat strangerea ta de inima!
  Nu stiu cum s-a vazut live, dar de aici, de unde ma uit eu, Irina pare doar un pic coplesita, un pic neincrezatoare si taaare indragostita de Lia! 🙂
  Eu zic asa: incurajeaz-o, nu neaparat in individualitatea ei (asta e refrenul clasic), ci in faptul ca Lia ii apartine si ei, ai incredere in ea, las-o sa te ajute, implic-o (stiu ca unii vad in asta rapirea copilariei celui mare, insa nu este deloc adevarat, e un dar nepretuit, sa se bucure in felul asta posesiv-ocrotitor de cel mic!!). Si da-i timp. E inca bulversata. Ati parcurs ani lumina in emotii in ultima vreme. Si daca la tine au lucrat hormonii buni, pe langa mintea coapta de adult, la Irina trebuie sa lucreze timpul si obisnuinta.
  Va fi bine, foarte bine, te rog sa ma crezi!
  Imbratisari multe multe multe.

Privacy Policy