Spălare de bani (şi stele)

25 Jun 2010 by

De câteva zile, Beka (maşina mea de spălat fără de care nu ştiu ce m-aş face) scotea un zgomot ciudat. Parcă dădea să se rupă.

O am din 2001. De atunci până acum, a schimbat împreună cu mine 6 case şi se pregăteşte de a şaptea. Aş fi înţeles-o dacă ar fi crăpat totuşi, pentru că în atâţia ani nu mi-a făcut niciodată nici o figură. Prost moment îşi alesese însă, acum ar fi dificil să cumpăr alta şi, cum mă feresc de rate ca de Aghiuţă, m-ar fi incomodat destul de tare moartea ei, altfel de înţeles.

Dar, un om deştept s-a gândit să o trateze cu o soluţie anticalcar şi să scoată dopul ăla despre care eu nu ştiam că există, jos, la filtru, şi să lase apa să curgă într-o tăviţă.

Ei bine… Am descoperit că de aproape 10 ani conduc operaţiuni de spălare de bani, la propriu. Am găsit acolo o monedă de 5000 de lei, emisă în 2002, şi o bancnotă de plastic, de 10.000 de lei, developată. Dar neruptă. Rezistenţi lei, pe cuvânt. Lângă ei, o steluţă de plastic pe care n-am mai văzut-o din 2007, cel puţin.

Bune maşini de spălat sunt aceste Beko, de fapt asta voiam să vă spun. I love my Beka. E de casă.

Related Posts

Share This

3 Comments

  1. amuzanta povestea cu spalarea de bani!

  2. mamabatranafarabraudelana

    suuuuper post!

Privacy Policy