Spice up your office life

27 Nov 2012 by

Tocmai îi spuneam azi Christinei, colega mea de birou, că atunci când ai copii poţi să te ţicneşti în voie, e suficient să vrei, că ocazii ai destule.

Aseară am primit un făcător de reni. Nu ştiu exact cum se numeşte, cred că îi spune, de fapt, perforator. Mie îmi tot vine să-i spun capsator. Aşa de fain e şi aşa un zgomot face, că aseară nu m-am putut juca în voie cu el. Nu-i nimic. L-am luat cu mine la şcoală. Şi dacă tot sunt prima care ajunge la birou, le-am făcut şi colegilor o surpriză. Cu o singură coală A4, mi-am făcut de cap şi am  perforat reni şi oameni de zăpadă şi fulgi de nea. Pe care i-am pus apoi pe monitoare şi pe tastaturile colegilor. Acum aştept să se deschidă uşa, să le văd reacţiile.

Ok, recunosc, azi am deadline la un 6 minute de care îmi e cam urât şi, în dulcele stil clasic, aş face aproape orice ca să nu mă apuc de materialul ăla. Eeeeh.

Încă puţin şi-ncepem Giveaway Marathon şi eu nu mai am răbdare, nu mai am răbdareee. Urăsc să aştept când am cadourile aliniate.

S-aveţi o zi bună!

 

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Vreau si eu un ren!

Privacy Policy