Stimate domnule Bendriş Toader,

24 Jan 2013 by

Am primit astăzi prin e-mail unul dintre pps-urile realizate de dumneavoastră, intitulat “Simt aşa o bucurie”. Prietena care mi l-a trimis mă întreba dacă nu cumva fetiţa mea este într-una din fotografiile folosite de dumneavoastră pentru a ilustra poezia interpretată de domnul Radu Iftinoiu. Ceea ce a vrut să spună poetul Iftinoiu este foarte frumos. Mă bucur că specificaţi la finalul prezentării că aveţi acordul poetului – logic, de vreme ce el însuşi recită. Mă întreb însă dacă v-aţi pus vreo secundă problema că s-ar putea ca eu să nu fiu de acord să folosiţi fotografia fiicei mele în prezentarea dumneavoastră. Sau că Sabina Ulubeanu, mama celorlalţi doi copii din acea fotografie e posibil să nu dorească să vă împărtăşească bucuriile.

N-am simţit nici o bucurie să descopăr că mi-aţi furat de pe blog poza. Dacă mi-aţi fi cerut voie, probabil aş fi fost de acord. Sau poate că nu.

Mă bazez pe sfântul Google şi pe site-ul la care dumneavoastră contribuiţi constant cu pps-uri să primiţi acest mesaj.

Aş aprecia dacă aţi scoate fotografia în care apare fetiţa mea alături de copiii doamnei Ulubeanu din prezentarea pe care aţi lăsat-o să zburde prin emailurile evlavioşilor dumneavoastră prieteni.

Mă refer la slide-ul cu numărul 19.

De asemenea, aş aprecia dacă duhovnicul dumneavoastră v-ar explica încă o dată înţelesul poruncii cu numărul opt. SĂ NU FURI.

Aştept scuzele dumneavoastră pe adresa ada la injoaca punct ro

Cititorilor mei: vă rog dacă îl cunoaşteţi pe domnul Bendriş Toader, să-i transmiteţi mesajul meu.

Related Posts

Tags

Share This

11 Comments

 1. Oribil, nu-mi vine sa cred asa ceva, cat de dobitoci pot fi unii oameni! Eu ma gandesc serios sa sterg toate pozele pe care le am undeva cu Eliza sa nu ma trezesc si eu cu ceva similar. Mai ai pps-ul? Poate mai recunoastem si alti copii ale caror poze au fost furate de acest “domn”…

 2. ia da-mi-l si mie pe mail. Domnul cu pricina are multe pps-uri “publicate” pe net… Inclusiv unul cu “Hotia la Romani”…

 3. Aska

  Mda…foarte urat. Probabil domnul respectiv credea ca gestul de a fura o poza de pe un blog nu poate fi atat de ilegal sau imoral. Sa-i fie rusine! Acesta este si motivul pentru care nu imi expun si nu imi pun pozele cu familia pe internet, nu am timp sa cotrobaiesc prea mult internetul si chiar ar fi neplacut sa descopar ca poza cu unul din copiii mei sa fie pe siturile sau pe gardurile oricui fara sa imi ceara acordul.

 4. Hmmm… O fi vorba despre acest Bendris Toader: http://ro.netlog.com/bendristoader ? … 74 ani… Of, of…

 5. mamaluimihai

  nu cred, am vazut un personj cu numele asta in Toplita

 6. asa este. sunt absolut deranjata de furtul fotografiei si de asocierea copiilor mei cu acest pps de un gust cel putin indoielnic, ca sa fiu finuta.

 7. Catalin

  Haideti sa nu ne agitam inutil. Inteleg preocuparea Adei, totusi cel mai probabil, a dat o cautare in Google Images, de unde a selectat pozele, cu Copy-Paste, fara ca macar sa fi venit pe acest blog. Asa ca nu e un “furt” propriu-zis, premeditat, al unei persoane rau-voitoare, ci doar cineva care poate nu stie exact cum merge Internetul si de unde vin acele poze din Google Images. De fapt, daca v-ar fi placut mesajul din ppt, probabil nu ati fi zis nimic, sau l-ati fi laudat.
  Haideti, tot ca buni crestini, sa fim mai grabnici in a ierta, si mai putin grabiti in a judeca.
  Multumesc pt intelegere!
  Catalin

  • Ada

   Haideti, lasati.Cand or fi pozele copilului dvs folosite astfel, mai vorbim. pana atunci, zic sa lasam cum a picat. da? Multumesc si eu.

  • mamaluimihai

   cu alte cuvinte, domnule Catalin, scopul scuza mijloacele si fericiti cei saraci cu duhul! Curat bun crestin, felicitari!

  • Descarcarea si folosirea fotografiei fara acceptul proprietarului sau, macar, indicarea sursei acesteia tot furat se numeste si se incadreaza, crestineste, intr-una din celebrele porunci… Restul e polemica fara rost, pe uscat, fara bere…

Privacy Policy