Stimați câștigători,

14 Dec 2012 by

Am început să mă cam dezmeticesc după absența de acasă și aș vrea să fac o scurtă recapitulare. Mă interesează să știu dacă ați primit darurile de la noi și dacă da, nouă când ne trimiteți poze? Aș vrea să fac un album frumos cu voi. Vă rog să îmi trimiteți și mie o poză cu voi și darul pe adresa ada la injoaca punct ro cu subiectul galeria câștigătorilor. (dacă îl păstrați pentru Crăciun, avem răbdare până după Crăciun ca să nu vă stricăm surpriza. )

Mulțumesc!

Postul de azi dimineață cu întâlnirea cu persoana mea va fi reprogramat, don’t worry, rămân valabile înscrierile, doar că așa de faine sunt și așa de multe darurile că e păcat să le încălecăm.

Aștept aici un semn cum că ați primit sau nu darurile.

 

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

 1. sabina

  dap, noi am primit sau redirectionat spre cine trebuia. si tricoul pictat e gata si trebuie eu sa-l iau si sa-l livrez in provincie, dar nu am apucat. sper sa remediez luni.
  multumim mult, din nou!

 2. Merci, Sabina.

 3. Ana S.

  Nu am uitat, dar acum avem toata familia racita, si sunt in urma cu multe lucruri. Voi trimite asap.

 4. Luminita

  Am primit ghetute frumoase si rosii de la Pantofiorii Veseli (multumesc Pantofiorii Veseli, sunt grozave!). Iar Mara nu vrea sa se descalte de ele, decat cu scandal inainte de a-i pune pijamalutele.
  Multumim si lui Don Pandele care ne-a purtat noroc!

 5. Am avut bucuria de a fi alesi pentru cadoul din 12.Nu ne-a contactat nimeni pana acum.Sa le scriu celor de la Buburuza?multumim pentru aceasta oportunitate:)

Privacy Policy